A BL-résztvevő Szegedhez utazunk

A K&H Férfi Kézilabda Liga 17. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged vendégeként lépünk pályára szombaton 18 órától

A Pick Arénában célunk a tisztes helytállás a magyar bajnoki ezüstérmes és a Bajnokok Ligájában induló csapattal szemben.

Fotó: Cseh Péter

Annak ellenére sem lesz könnyű dolgunk, hogy szerdán az Aalborg otthonában még BL-mérkőzést játszott a Szeged, ahol öt góllal alulmaradt a dán csapattal szemben (31-26).

A bajnoki tabellán a jelenlegi második eddig kétszer kapott ki az eddigi fordulók során. A legnagyobb rivális Telekom Veszprémtől, és ami nagyobb meglepetés volt, a Gyöngyöstől idegenben, bár ez két évvel ezelőtt is előfordult már velük a Heves vármegyei városban.

Legutóbb Komlón játszottak bajnoki fordulót a „kékek”, ahol egy szorosnak mondható találkozó után, hat góllal tudtak győzni.
Mi sem sokkal voltunk elmaradva ősszel hazai pályán ettől az eredménytől. Az első szezonunkat kivéve, ez volt a legszorosabb találkozónk a Tisza-partiakkal (26-34). A mérkőzés legjobbja akkor szegedi részről, a jobbátlövő, Bodó Richárd volt hét góllal, csapatunknál pedig a sérülése miatt most kimaradó Szmetán Péter, aki ötször volt eredményes.

K&H Liga 17. forduló, OTP Bank-PICK Szeged – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2024. február 24., szombat | 18:00

PICK Aréna | Szeged, Felső Tisza-Part 35.

Játékvezetők: Héjja Ádám, Kónya Balázs Krisztián

Online jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/390240/otp-bank-pick-szeged-fejer-b-a-l-veszprem/39000429

Kísérjétek el csapatunkat idegenbeli mérkőzéseire is! Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!