A Fejér-B.Á.L. Zrt. lett új névadó szponzorunk!

Miközben folyamatosan bemutattuk a Veszprémi KKFT támogatóit és ez a sorozatunk még tovább is folytatódik, a háttérben egy újabb nagyon fontos megállapodás született. Amit korábban már sejtettünk egyik írásunkban. Mostantól ugyanis új  neve lesz az NB I-es férfi kézilabda klubnak! Fejér- B.Á.L. Veszprém.

-Hihetetlen nagy öröm ez nekünk, hogy a többi szponzor önzetlen támogatása mellett, amelyeknek többségével már megállapodtunk a folytatásról is, egy újabb cég csatlakozott hozzánk, hogy segítsen bennünket. A Fejér-B.Á.L. ZRT, amely egyben klubunk névadó szponzora is – mondta örömmel Éles József, klub tulajdonos, ügyvezető. – Egyelőre egy éves szerződésünk van a felcsúti céggel. De teljesítményünkkel szeretnénk elérni, hogy a hamarosan kezdődő bajnokság végén ismét elnyerjük a bizalmukat. A névadó szponzor érkezéséről természetesen tájékoztattuk a minket segítő, támogató partnereinket is. 

A Fejér-B.Á.L. Zrt logója már a mezre is felkerült. Az egyre szélesedő, erősödő kapcsolati tőke újabb eredménye ez, amit csak olyan teljesítménnyel lehet megtartani, amit újoncként játszott a csapat. Kivívva ezzel az ellenfelek elismerését és a támogatók bizalmát is.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!