A gyógyulást is felgyorsítja az Európa-liga siker

Interjú Széles Ákossal

Miután óriási bravúrral bejutott a csapatunk az EHF Európa-liga csoportkörbe, sérült játékosaink egyből a még gyorsabb gyógyulás útjára tértek, hiszen óriási löketet adott, mikor megtudták, hogy ők is szerepelhetnek a nemzetközi porondon.

Széles Ákos jobbátlövőnk otthonról figyelte a találkozót. Hetek óta nem tud együtt edzeni a csapattal sérülés miatt. Jelenleg naponta gyógytornára jár Budapesten.

Alhasi fájdalmakra kezdett el panaszkodni július végén, de nem találták meg az okát. Megkértük, mesélje el, mi történt vele az elmúlt hetekben.

– A válogatott behívó után a válogatott orvosai indítottak el azon az úton, aminek a végén a hasi ultrahang kimutatta a jobb oldali sportsérvet. Pénteken (szeptember 30-án) kaptam egy PRP injekciót Dr. Majzik Ernőnél és 2-3 nap pihenés után kezdhettem neki a gyógytornának. Jelenleg naponta 3-3,5 órát kezeléseken töltök, gyógytornázok, vízi tornázok, illetve magnetoxi terápiát is kapok. A doktor elmondása szerint négy hét múlva térhetek vissza az edzésekre.

Milyen csapatokat látnál legszívesebben a csoportunkban?

– Számomra az álomsorsolás a következő lenne:

1. Kalap
PAUC Handball
Mivel, ha a francia csapatok ellen eddig ilyen jó a mérlegünk, akkor ezt tovább is vihetnénk ezzel a lendülettel

2. Kalap
Granollers
Személy szerint nekem nagyon tetszik a spanyol bajnokság és nagy élmény lenne életemben először spanyol klubcsapat ellen pályára lépni

3. Kalap
Valur
El sem tudok képzelni jelenleg izgalmasabb helyet, mint Izland. Óriási élmény lenne a csapatnak.

4. Kalap
Flensburg
Egyértelműen, a Montpellier mellett, a Flensburg ennek a kupasorozatnak az esélyese. A Bundesliga egyik legjobbja ellen mindig óriási élmény játszani.

5. Kalap
Montpellier
A kedvenc csapatom. Nagyon szép kézilabdát játszanak. Ha egy csapatot kellene választani, hogy kikkel kerüljünk össze, akkor ők lennének

#hajravkkft


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!