A Győrt is legyőztük a Liga Kupában

Egy komoly sorozatterhelés lezárásként hétfő este az NB1/B-ben szereplő ETO-SZESE csapata érkezett, hogy megmérkőzzön a 6 nap alatt harmadik meccsére készülő VKKFT-vel.

Nem titok, hogy Tombor Csabáék ezzel már, az igencsak sűrűnek ígérkező tavaszi menetrendet tartják a szemük előtt, hiszen a 3 mérkőzés mellett kemény edzésekkel is készül a második félévre a csapat.

fotó: Cseh Péter

Ez a terhelés nem mutatkozott meg a mérkőzés elején, hiszen a csapat gyakorlatilag az első 15 percben bebiztosította, hogy nyugodtan játszhasson a hátralévő időben. Ebben nagy szerepe volt Miklós Gergőnek, aki az negyed órán kersztül nem volt hajlandó akcióból gólt kapni.

Kesőbb természetesen nem maradt gól nélkül a vendég csapat, ettől függetlenül megnyugatató 10 gólós előnnyel zártuk az első játékrészt (18-8).

fotó: Cseh Péter

Vélhetően az előny miatt és természetesen a lábakban lévő mérkőzések és edzések okán is a második játékrész már csak az előny megtartásáról szólt. Egyértelműen kézben tartotta a csapat a játék irányítást, de komoly erőket nem mozgósított az előny növelése érdekében.

A végeredmény 29-22 lett, amivel megerősítette a csapat vezető pozícióját csoportjának élén.

Folytatás a Győr otthonában január 24-én következik.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!