A győzelembe és tovább

A K&H Férfi Kézilabda Liga 11. fordulójában hazai pályán fogadjuk a PLER-Budapest csapatát szombaton 18 órától a Március 15. úti Sportcsarnokban

Az őszi szezon lassan véget ér, mindössze három forduló van hátra a szünetig, és mindhármat Veszprémben játszuk. Egyet az Arénában, kettőt pedig hazai pályán a Március 15. úti Sportcsarnokban. Ezeken a hazai találkozókon a bennmaradás szempontjából is nagyon fontos lehet, hogy a győzelmeket megszerezzük, és szépen tudjuk zárni az őszt.

Fotó: Cseh Péter

A  Pest vármegyei csapat az elmúlt évadban az NB I/B bajnokság második helyén végzett, így jutott fel újra, hat év után az élvonalba. Októberben két sztár játékost is igazolt ellenfelünk. A Bajnokok Ligája győztes, Európa-bajnok balátlövő Dissinger Christian-t és az irányító Andelic Bozo-t. Rájuk és a házi góllövő listájukat vezető Simotics Mátyásra – aki legutóbb kilenc gólt lőtt a Komlónak – nagyon oda kell majd figyelnünk!

A PLER-Budapest jelenleg minket megelőzve, utolsó előtti helyen áll a tabellán. Az előző fordulóban otthon, a Komló ellen szerezték meg első győzelmüket az élvonalban, és a Dabason elért döntetlenjükért járó egy pont az, amivel többet gyűjtöttek eddig nálunk.

K&H Liga 11. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – PLER-Budapest

2023. november 25., szombat, 18:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/


Az NB I/B bajnokságban igazi városi rangadóra kerül sor a 12. fordulóban

Fotó: Cseh Péter

A U21-es csapatunk a BFKA-Veszprém U21 gárdáját fogadja a vasárnap délutáni találkozón

Kovács György vezetőedző tanítványainak ezúttal sem lesz egyszerű dolga, a tabellát vezető győriek után most a második helyen álló veszprémiek ellen kell megküzdeniük a pontokért. 
A vendégek eddig kilenc győzelmük mellett Békésen kikaptak, a Győrrel otthon pedig döntetlent játszottak. Fiataljaink a legutóbbi három mérkőzésüket elvesztették. Egy szorosabb végeredmény, vagy pontszerzés a városi rivális ellen igazi bravúrt jelentene csapatunknak.

NB I/B 12. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – BFKA-Veszprém U21

2023. november 26., vasárnap, 16:00
DEVM Sportcsarnok | Veszprém,
Tüzér utca 42.

Játékvezetők: Kovács Tibor, Mándli Balázs

Szurkoljatok fiataljainknak is! A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes!
Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!