A következő szintre léphetünk Orosházán

A bravúros Csurgó elleni győzelem után a héten még egy ütközet vár Tombor Csaba tanítványaira. Ezúttal a távoli Orosházán lépnek pályára a fiúk.

A címben említett szintlépés nem a mutatott játékra vonatkozik, hiszen a csapat a szerdai mérkőzésen már a harmadik olyan nagyágyút győzte le, aki ellen nem esélyesként lépett pályára. A két kiélezett Szeged meccsről nem is beszélve.

fotó: Cseh Péter

Tény tehát, hogy a srácok játékban fel tudnak nőni bármelyik, NB1-ben szereplő ellenfelük mellé. A mai mérkőzés kérdése inkább az, hogy tudnak-e ugyanezzel a felszabadultsággal játszani, amikor az esélyesség mérlege az ő oldalukra billen.

Az elmaradó mérkőzések miatt ebből volt a kevesebb eddig, viszont a játék képe jobban nézett ki, amikor egy előrébb sorolt csapat állt a mieinkkel szemben.

Ezúttal, ahogy Szmetán Péter is mondta a beharangozó videóban, kimondottan a két pont megszerzése a cél Orosházán. Ez egyáltalán nem tűnik elrugaszkodott elvárásnak, ha a tabellára nézünk, ahol vendéglátónk 5 vereség mellett 1 győzelemmel és 2 döntetlennel, 4 pontot gyújtve áll a tabella 13. pozíciójában, míg a VKKFT pontosan a dupláját gyűjtve a 8. helyet foglalja el.

fotó: Cseh Péter

Egy biztos, ha ma sikerül elhozni Orosházáról a 2 pontot, akkor a fiúkban is átszakadhat a gát, hiszen maguknak is bizonyítják, hogy az esélyesség terhe mellett is tudnak eredményesen kézilabdázni. Ennek pedig óriási jelentősége lehet a bajnokság további részében.

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, és ahogy már megszokhattátok, ismét online szurkolhattok a csapatnak. A közvetítést az Orosháza Facebook oldalán találjátok.

Hajrá VKKFT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!