A Nekához utazunk a tavaszi szezon első idegenbeli mérkőzésén 

A K&H Férfi Kézilabda Liga 15. fordulójában Balatonbogláron lép pályára csapatunk a HSA NEKA vendégeként. A szombaton 19.00 órakor kezdődő találkozón szeretnénk, az ősszel hazai pályán elszenvedett vereségért visszavágni és megszerezni első pontjainkat a tavaszi szezonban.

Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek számunkra, hisz az eddigi idegenbeli találkozóink során még nem sikerült pontot szereznünk a vendéglátónkkal szemben.

A Balaton-parti együttes a legutóbbi fordulóban Komlón vendégszerepelt, és hat góllal maradtak alul a bányászcsapattal szemben (28-24). Ugyanakkor a hét közepén, hazai pályán, a Magyar Kupa negyedik fordulójában sima győzelmet arattak a Balatonfüredi KSE ellen és bejutottak az első számú kupasorozat legjobb nyolc csapata közé (32-26).

A tabellán jelenleg a 10. helyen állnak a házigazdák, eddig 5 győzelem mellett, kilenc vereség a mérlegük.

Fotó: Cseh Péter

Ősszel hazai pályán négy góllal győztek le minket az akadémisták (25-29). A mérkőzés érdekessége, hogy mindkét félnél a balszélső játékosok voltak csapatuk legjobbjai. Nálunk Hári Levente hatszor, míg a Nekánál Molnár Robin nyolcszor volt eredményes. 

K&H Liga 15. forduló, HSA NEKA – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2024. február 10., szombat | 19:00

Balatonboglár, NEKA csarnok

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér Bende

Jegyinformációk: https://neka.livetickethub.hu/events/59343

Szurkolóink a C jelű vendégszektorban foglalhatnak helyet, online vásárlásnál ezt kérjük vegyétek figyelembe! A 2023/2024-es szezonban a HSA NEKA férficsapatának K&H kézilabda liga mérkőzéseire szóló jegyek egységesen 1.000 forintba kerülnek. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

A vendégszektor 67 fő befogadására alkalmas.

A mérkőzést a NEKA hivatalos YouTube-csatornáján, az alábbi linken keresztül élőben közvetítik:
https://www.youtube.com/watch?v=NeNaXnFf1zI

Kísérjétek el csapatunkat idegenbeli mérkőzéseire is! Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!