A szezon első hazaija a NEKA ellen

A K&H Liga második fordulójában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a szezon első hazai mérkőzésén szombaton 18 órától.

Vendégeinkkel játszottuk az előző idény utolsó hazai meccsét a Március 15. úti Sportcsarnokban, és ki ne emlékezne az akkori négy gólos fantasztikus győzelemre? (31-27) Akkori legjobbunk a maga hét góljával Gál Dominik volt, aki nyáron távozott csapatunktól. Ahogy a távozók között volt Ludmán Marcell is, ő azóta pont a NEKA-t erősíti, de a Balatonfüredről érkező, a tavalyi évet a Nekánál kölcsönben töltő balátlövőnknek, Draskovics Gellértnek sem lesz ismeretlen a következő ellenfél. Mind a két gárda fiatal, és a gyorsaságra alapoz. Elengedhetetlen lesz a kiváló védekezés és a kapusteljesítmény is szombaton ahhoz, hogy nyerni tudjunk.

Fotó: Cseh Péter

Az első fordulóban a boglári együttes otthon egy nagyon szoros, egy gólos sikert aratott a Carbonex-Komló felett, ezzel megszerezve az első pontjaikat. Mi a Dabason elszenvedett vereség után szurkolóinkat szeretnénk megörvendeztetni egy szép sikerrel.

Ehhez azonban szükségünk van rátok is, a hangotokra, a buzdításotokra. Gyertek szurkolni nekünk az idei szezon első hazai mérkőzésére!!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt a helyszínen is megvásárolható a bérlet az idei szezonra! Fizetés csak készpénzzel lehetséges!

K&H Liga 2. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – HSA NEKA

2023. 09.09., szombat, 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok 

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/


Az NB I-es mérkőzésünkkel egy időben lép pályára a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a Békés otthonában az NB I/B bajnokság 2. fordulójában

Kovács György tanítványaira sem vár egyszerű feladat. Az előző idényben a tabella 5. helyén végzett Békés otthonában kell pályára lépniük. A békési csapat győzelemmel indította a szezont, a mezőnyben szintén újonc Rákosmente otthonában győztek 11 góllal. Fiataljainknak nem volt túl sikeres a bemutatkozás, egy szintén nagyon erős ellenféllel a Tatai AC-val néztek szembe, és végül pont nélkül maradtak a DEVM Sportcsarnokban.

Fotó: Juhász Laura

NB I/B 2. forduló, Optium SOLAR-BFKC – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 

2023.09.09., szombat, 18:00

Békés, Városi Sportcsarnok, Csikos utca 4.

Játékvezetők: Sándor László, Szikszay Csaba

Szurkoljunk nekik is!

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!