A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A veszpremikse.hu egy sporttal kapcsolatos információs hír és pórtfolió portál, amely a honlap felhasználóinak adatait kezeli. A honlapra a felhasználók nem regisztrálhatnak. A honlapra a felhasználók hozzászólásokat tehetnek, amelyhez név és e-mail cím megadása szükséges.

Az adatok kezelésével összefüggésben ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a honlap általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Az veszpremikse.hu a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

A veszpremikse.hu a lehető legnagyobb gondossággal vigyáz a személyes adataira.

Azt harmadik személynek nem adja ki.

A honlapra hozzászólást beküldő felhasználók elfogadják és hozzá járulnak hogy az veszpremikse.hu oldalról rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, is tartalmazhat.

Kezelt adatok

Az adatkezelő a regisztráció és a további felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli.

1. A hozzászólás beküldés során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:

A név bármely felhasználó számára hozzáférhető.

Impresszum

Üzemeltető: Veszprémi Kézilabda Se