AJÁNDÉKRA VÁRVA AZ EURÓPA-LIGÁBAN

Azzal, hogy a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Magyar Kupában ezüstérmet nyert, jogot szerzett az Európa-ligában való indulásra. Befejeződött az első körös selejtező, holnap lesz a sorsolás, ahol kiderül, ki lesz az ellenfele Konkoly Csaba vezetőedző együttesének. A klub tulajdonosa már alig várja, hogy megtudja, milyen ajándék vár a csapatra.

Fotó: Cseh Péter

-Természetesen nagyon izgatott vagyok, mert az volt az egyik nagy vágyam, hogy a csapatomat legalább egyszer elvihessem egy oda- visszavágós, nemzetközi kupa meccsre – mondta Éles József. – Ez megvalósult és bárki lesz a kisorsolt ellenfél, az egy igazi ajándék lesz a klubnak. Ha egy nagynevű ellenfelet kapunk, azért mert a srácok eljuthatnak egy olyan külföldi arénába, amire nem biztos, hogy lesz még egyszer esélyük és megtapasztalhatják, milyen a hamisítatlan kupa hangulat. Ha pedig egy viszonylag kevésbé neves rivális jut nekünk, talán bejutnánk a csoportba – fogalmazott az ügyvezető-igazgató.

Fotó: Cseh Péter

Éles József elmondta azt is, hogy abban azért bízik, hogy nem a Pásztor István vezette Fradi lesz az ellenfelük, mert az senkinek sem jó. Az nem lenne igazi kupa hangulattal megspékelt páros csata, hiszen a zöld-fehérekkel úgyis találkoznak majd a bajnokságban.

Lesz tehát miért izgulni a keddi sorsoláson, hiszen akár német, svéd, portugál, dán, svájci és osztrák gárdát is kaphat a története során a nemzetközi kupa porondon először szereplő Fejér-B.Á.L. Veszprém.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!