Ajtót- ablakot nyitott a klubra az Adabau Kft.

A nagy bejelentés után, mármint, hogy nevet kapott a Veszprémi KKFT és az új idényben Fejér-B.Á.L. néven kézilabdázik tovább az NB I-ben a csapat, most visszatérünk azokhoz a támogatókhoz, akik már korábban csatlakoztak a klub zavartalan működéséhez.

Néhányszor már írtunk a kapcsolati tőke fontosságáról, de van amikor a baráti viszony hozza össze a két partner egyezségét. Ilyen az Adabau Kft-vel való „vérszerződés” is, amely már két éve tart és előkészületben van a folytatás is.

-Ez pontosan így van, hiszen mi már az NB I/B-ben is megéreztük, hogy mekkora fantázia van ebben a csapatban – emlékezett vissza a kapcsolat megteremtésére Ürményi Norbert az Adabau Kft. tulajdonosa. – A történet egyszerű. Tombor Csaba családja baráti viszonyban van a miénkkel. Én nem vagyok a sport különösebb értője. De Csaba több beszélgetésben végül meggyőzött arról, hogy miért érdemes őket támogatni. Ezért már a másodosztályban szponzoráltuk őket és nem bántuk meg. Sőt!

Ürményi Norbert elismeréssel beszélt arról, hogy ez a közösség milyen összetartó. Egymást segítve, bíztatva összefogva az utolsó pillanatig küzdve, soha fel nem adva megharcolnak minden pontért. Ráadásul nagyon mélyről indulva, fiatal, magyar játékosokkal valósították meg álmaikat, azzal, hogy az NB I-be jutottak és rögtön az első idényben nem csak bent maradtak a legmagasabb osztályban, de sokszor igazi profi együttesként, többször látványosan is kézilabdázva okoztak nagy meglepetést a sportág kedvelőinek. Ezért nem meglepő, hogy a kapcsolati és a baráti tőke egymásra találva új szerződést ér.

-Még nincs aláírva, de szóban már megállapodtunk a folytatásról, amely újabb együttműködést jelent – mondta Ürményi Norbert. – Csak annyi az elvárásunk, hogy az eddigi kiváló értékeit megtartsa a csapat és fejlődjön tovább Tombor Csaba edző irányításával, aki remekül tudja motiválni csapatát.

Stílszerűen fogalmazva, ajtó-ablak nyitva a kölcsönös megbecsülés jegyében.   

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!