Az Európa-kupában vitézkedő Ferencvárost fogadjuk

A K&H Férfi Kézilabda Liga 18. fordulójában az FTC-Green Collect csapatát fogadjuk szombaton 18 órától a Március 15. úti Sportcsarnokban. Az Európa-kupában szereplő fővárosiak ellen, az őszi remek játékunkat szeretnék megismételni és egy szoros végeredményt elérni.

Fotó: Cseh Péter

Nem lesz könnyű dolgunk most sem, ha meg akarjuk törni a ferencvárosiak nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát. Legutóbb a nagy bravúrokra képes Gyöngyöst fogadták, és öt gólos győzelmet arattak hazai pályán. Reményre az őszi találkozónk adhat okot, amikor sokáig partiban voltunk velük, és csak a mérkőzés utolsó negyedében dőlt el a két pont sorsa (33-28). Legjobbjaik akkor Balogh Zsolt és Prainer Viktor voltak, egyaránt 6-6 góllal, míg nálunk Djukic szintén hatszor talált be az ellenfél kapujába. Bugyáki Dávid is remek teljesítményt nyújtott legutóbb. Beállónk öt próbálkozásából, mind az öt eredményre vezetett.

Fotó: Cseh Péter

Szombati ellenfelünk jelenleg a 4. helyen áll a tabellán úgy, hogy eddig egy meccsel kevesebbet játszottak. Tíz győzelem, egy döntetlen és öt vereséggel, három pontnyira vannak a dobogós helytől. Házi góllövő listájukat Nagy Bence vezeti, aki 16 mérkőzésen 96 gólt szerzett.

 A ferencvárosi alakulat szépen menetel az Európa-kupában is, ahol a nyolcaddöntőben kettős győzelemmel búcsúztatták a török Besiktas csapatát, és bejutottak a legjobb nyolc közé, ahol majd a számunkra sem ismeretlen Tatran Presov csapatával mérkőznek.

K&H Liga 18. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – FTC-Green Collect

2024. március 2., szombat | 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túrócy József

Jegyinformációk:

http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Az NB I/B 20. fordulójában a Rákosmente otthonában lép pályára U21-es csapatunk szombat délután

Fotó: Juhász Laura

A második vonalban szintén újonc csapat ellen a két pont megszerzése a célja Éles József tanítványainak.

A hazai csapat jelenleg az éppen nem kiesést jelentő 12. helyen áll a tabellán. A hat győzelem mellett, három döntetlen és 11 vereség az eddigi mérlegük. 

Ősszel, az odavágón simán nyolc góllal nyertek fiataljaink a DEVM Sportcsarnokban a fővárosi ellen (30-22).

Az elmúlt fordulóban szintén otthon, az ózdi együttest fogadták és nagyon szoros találkozón egy góllal, de legyőzték a tabellán utolsó csapatot (23-22).

U21-es fiaink egy végig kiélezett mérkőzésen pedig a Budai Farkasok-Rév ellen szerezték meg első pontjukat a tavaszi szezonban (34-34).

NB I/B 20. forduló, Rákosmente – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21

2024. március 2., szombat | 17:00

Ritz Levente Sport-és Rendezvényközpont, Budapest, Pesti út 88.

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Szurkoljatok csapatainknak!

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!