Az EK-ban induló Fradi otthonába utazunk vasárnap

A K&H liga 5. fordulójában idegenben lépünk pályára vasárnap 18:30-kor. A Szeged elleni mérkőzés és a kéthetes bajnoki szünetet követően, újabb nemzetközi színtéren is szereplő együttessel, az FTC-Green Collect csapatával mérkőzünk majd majd meg.

Fotó: Cseh Péter

Vendéglátónk már egy fordulóval többet játszott. A három győzelem mellett két vereség az eddigi mérlegük, amivel jelenleg dobogósak a bajnoki tabellán. Legutóbb szerdán a Telekom Veszprém ellen léptek pályára, és egy gól gazdag meccsen maradtak alul a bajnoki címvédővel szemben.

A fővárosiak otthonában eddig még nem sikerült pontot szereznünk. Legszorosabb mérkőzésünket rögtön az első élvonalbeli évünkben játszottuk velük, amikor a pontszerzés csupán egy gólon múlt (29-28). Eddigi összecsapásaink során egyetlen győzelmünket is ekkor értük el, rögtön az egymás elleni első NB I-es meccsünkön, akkor kilenc találattal bizonyultunk jobbnak a ferencvárosiaknál hazai pályán.

Az elmúlt szezonból az idegenbeli találkozóról nincsenek túl jó emlékeink. Akkor ősszel egy igen nagyarányú, 17 gólos vereségbe szaladtunk bele (23-40). Ugyanakkor ezen tavaszra már jócskán sikerült javítanunk. A hazai visszavágón már sokkal kisebb volt a hátrányunk (35-38).  A gólzáporból nálunk Hári Levente és Éles Benedek, míg a Fradinál Bujdosó Bendegúz és Nagy Bence volt az, aki egyaránt 8-8 góllal vette ki a részét.

Bízunk abban, hogy a válogatott játékosok sorával felálló ellenféllel szemben, ezúttal idegenben is sikerül újra egy szorosabb végeredményt elérni.

K&H liga 5. forduló, FTC-Green Collect – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2023.10.08. 18:30

Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/A

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Kisérjétek el csapatunkat idegenbeli mérkőzésünkre is!

Jegyinformációk: https://www.fradi.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda/jegy-es-berlet-informaciok

NB I/B

Csapatunk a múlt heti Rákosmente elleni siker után, ezúttal is hazai pályán mérkőzik meg a pontokért. Ezúttal az ÓAM-Ózdi KC csapata ellen igyekeznek fiataljaink a győzelmek számát gyarapítani. Az ózdi csapatnak az eddigi fordulók során még nem sikerült pontot szereznie, eddigi legszorosabb mérkőzésüket pont a Rákosmente ellen játszották, amikor is két gólos vereséget szenvedtek. Legutóbb pedig az Ajkát fogadták, de simán legyőzte őket a vendégcsapat.

Fotó: Cseh Péter

NB I/B 6. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – ÓAM-Ózdi KC

2023.10.08. 16:00

DEVM Sportcsarnok, Veszprém, Tüzér utca 42.

Játékvezetők: Csányi Tibor, Tóth Dávid

Aki nem utazik el a fővárosba az NB I-es mérkőzésre, őket várjuk szeretettel a DEVM Sportcsarnokba szurkolni. Nagyon nagy szükség lesz a biztatásra, hiszen a múlt hét után szintén egy négy pontos mérkőzést játszanak fiataljaink.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!