Balátlövőink bemutatása

Ezen a poszton két új játékost üdvözölhetünk a távozóink helyén Djukic Borivoje és Draskovics Gellért személyében. Lendületükkel és lövéseik erejével igyekeznek majd az ellenfél orra alá borsot törni.

Draskovics Gellért

11 éves koromban kezdtem el a kézilabdát Szombathelyen majd 14 évesen kerültem Balatonfüredre, ahol végigjárva a korosztályokat az Nb I-es csapatban is játszottam egy évet. Ezek után két évig a Neka együttesét erősítettem.

Szabadidőmet szeretem a barátaimmal eltölteni, legyen szó kosárlabdázásról, strandolásról, vagy kártyázásról.

Veszprémbe egy nagyon motivált, fiatalos helyre jöttem, ahol remélem sokat tudok fejlődni és segíteni a csapatot. A hangulat mindig nagyon jó volt a mérkőzéseken így alig várom hogy megtapasztaljam már a másik oldalról.


Djukic Borivoje

Izgatott vagyok, hogy itt lehetek 26 éves kézilabdázóként, és készen állok arra, hogy mindnyájatokkal együtt elinduljak erre az izgalmas utazásra. A 77-es szám kiválasztása nem véletlen volt, – ez a 17-eshez való vonzódásom kiterjesztése, hogy a 7-es számhoz kapcsolódhatok egy olyan sportágban, amely mindent jelent számomra.

Kézilabda pályafutásom szülővárosomban, Sabac-ban kezdődött, ahol először szerettem meg a Metaloplastika játékát. Innen Spanyolországba és Romániába vezetett az utam, és mindez segített finomítani készségeimet és elmélyíteni szenvedélyemet.

És most itt találom magam Magyarországon, és nagyra értékelem.

A magyar világ egyik legszínvonalasabb bajnoksága. Azért vagyok itt, hogy mindent beleadjak, tanuljak, és mindennel hozzájáruljak a közös sikerünkhöz.

Használjuk ki ezt a lehetőséget, alkossunk maradandó emlékeket, és érjünk el együtt figyelemre méltó bravúrokat, a sportágban, amit mindannyian nagyra becsülünk.

Tovább a győzelem felé!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!