Balátlövőink bemutatkozása

A bombagólok egyik felét tőlük várjuk. Éles Benedek mellé rutinos játékos is érkezett a csapatba, aki mellett tehetséges fiatal játékosok is bizonyítási lehetőséget kapnak a mérkőzéseken, köztük olyannal aki korosztályos válogatottban is rendszeresen szerepel.

Éles Benedek

1999-ben születtem Veszprémben. A kézilabdázással 6-7 éves koromban ismerkedtem meg , de eleinte a foci és a tenisz csábitott el, így csak 9-10 éves koromtól kezdtem el kézilabdázni. Az Éles Kézisuliban kezdtem, majd átkerültem az akkor MKB Veszprém utánpótlásához, ahol néhány évet töltöttem. Onnan kerültem a VKKFT-be, ahol azóta is nagyon jól érzem magam. Nagyon sok élményt szerezhettem itt, sikerült megnyernünk a másodosztályt, amit kevés csapat mondhat el magáról. Szeretnék idén a legjobb 10-ben lenni a csapattal, a jövőre nézve pedig szeretnék a legmagasabb szintre eljutni ebben a szép sportágban, de jelenleg az idei évre fókuszálok, hiszen nagyon nehéz idény vár ránk.

Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, hobbiként pedig nagyon szeretek horgászni, ha van időm mindig a vízparton kapcsolódom ki.

Nehéz utat jártam be, sokan azt mondták, hogy sose lesz belőlem kézilabdázó, de úgy gondolom, hogy a kitartásommal sikerült eljutnom erre a szintre , amivel persze nem elégszem meg.


Fercsik Dániel

2004-ben születtem Veszprémben. Általános iskola első osztályába kezdtem kézilabdázni a Rózsa iskolába. Első év végén az Éles kézisuliban táboroztam majd szeptembertől már a kézi suli edzéseire jártam.

Ez lesz a 11. szezonom! Az edzőim minden poszton kipróbáltak 🙂
Voltam kezdetben kapus, majd beálló, balszélső… ballövő- írányító. Lehetőségem volt sok edzővel dolgozni, így sok mindent tanulhattam. Sikereim közül kiemelném a válogatottságot, valamint a fejlődést amin az évek alatt keresztül mentem! Célom, hogy a felnőtt csapatban jó teljesítményt tudjak nyújtani. Szabadidőmben szeretek teniszezni, barátokkal lenni,  utazni, a kutyámmal foglalkozni.

Dani szerény, de nem hagyhatjuk szó nélkül az Ifjúsági Európa-bajnoki 4. helyezését, amit 2022-ben ért el a válogatott csapattal.


Éles Zsombor

2002 július 14.-én születtem, Veszprémben. Körülbelül 9 évesen kezdtem el kézilabdázni, még az akkor úgy ismert ÉKI-ben, nehezen szerettem meg a kézilabdát ugyanis nem találtam a helyem egyik poszton sem, mint játékos, de ahogy telt az idő egyre jobban megszerettem a sportot és a csapattársaimat, amivel sokkal könnyebb volt sikereket elérnem. Remélem ez így is fog maradni az elkövetkezendő évben/éveimben.

Szabadidőmet szeretem a barátaimmal tölteni, zenét hallgatni és játszani többek közt videojátékokkal.


Stranigg János

1995-ben születtem Budapesten. 11 évesen kezdtem el kézilabdázni az Elektromos Budapest csapatában. Azóta több helyen is megfordultam, játszottam korábban Veszprémben, Orosházán, Dániában a Mors-Thy-ben és Vácon. Az előző két szezonban a NEKA csapatát erősítettem játékosként és erőnléti edzőként egyaránt.

A játék mellett a Testnevelési Főiskolán az Msc Humánkineziológus szak utolsó évét végzem. 

Szabadidőmben szeretek kutyát sétáltatni, horgászni, szórakozni és mindenféle sportot űzni.


Ludmán Marcellel folytatjuk hamarosan …

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!