Balogh Tibor két év után int búcsút Veszprémnek

Hálóőrünk, Balogh Tibor két szezont követően távozik klubunktól és nyártól már ő is a Budai Farkasok-RÉV csapat színeiben szerepel

Kép: Budai Farkasok-Rév Facebook oldala

Tibi összesen 70 mérkőzésen védte a kapunkat, és a 2022/2023-as idényben mind a 12 Európa-liga mérkőzésen keretünk tagja volt. A csoportkör során két alkalommal is bekerült a forduló top 5 kapusai közé az EHF-nél. Mindkétszer a későbbi Final Four résztvevő Montpellier ellen nyújtott teljesítményével érdemelte ezt ki hálóőrünk. 

Fotó: Cseh Péter

Tibi a tavalyi magyar bajnokságban volt a hét kapusa is, de idén is voltak nagyszerű teljesítményei. A Magyar Kupa mérkőzésen a Csömör ellen húsz védése mellett még gólt is szerzett.

A Csömör elleni egyik védése (fotó: Cseh Péter)

A mindig szívvel-lélekkel küzdő játékosunkat a szurkolók is gyorsan a szívükbe zárták. Nekik is köszönetet mondott, amikor az itt töltött időről kérdeztük

„Ez alatt a két év alatt nagyon sok mindent éltem át, mondhatni egy igazi hullámvasút volt. Voltak szuper időszakok, de sajnos voltak kevésbé jók is, amikből nagyon sokat tanultam. Sajnálom, hogy a vége így alakult. Megszerettem a várost, sok jó embert ismertem meg, mind a csapatban, mind a csapaton kívül is. Ez a szezon sajnos rosszul sikerült, de így is sokan voltak azok, akikre ilyenkor is számíthattunk, ezt nagyon köszönöm/köszönjük nekik! Minden jót kívánok!”

További sok sikert kívánunk, Tibi!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!