Balszélsőink bemutatkozása

Évek óta ezen a poszton együtt játszó játékosainkhoz új tehetséges fiatal érkezett, akire a csapatba való gyors beilleszkedést követően máris sok szerep jutott az első mérkőzéseken.

Hári Levente

1999.09.20-án születtem Székesfehérváron és Sárbogárdon lakom. Itt ismerkedtem meg a focival a kosárlabdával  és a kézilabdával is, amit  általános iskola harmadik osztályától kezdve csinálok (2008-2010).
Ötödikes koromban, 2010-ben csatlakoztam az Éles Kézisuli csapatához ahova a szüleim négy éven keresztül mindennap felhordtak, csak hogy le ne maradjak egy edzésről sem. Középiskolás tanulmányaimat a Vetési Albert Gimnáziumban végeztem, ez idő alatt 2014-től 2016-ig a Telekom Veszprém utánpótlásában kézilabdáztam, majd 2016-decemberében igazoltam vissza a Veszprémi KKFT csapatához, ahol a mai napig játszom.

Az elmúlt két év rengeteg tapasztalatot és élményt nyújtott számomra, ami rendkívül hasznos volt, és szeretném felhasználni az idei szezonban is, és minél jobb eredményt elérni a 22/23 as idényben . A kézilabda mellett a Pannon Egyetemre járok és pénzügy és számvitel alapszakon tanulok . Szabadidőmet szeretem a barátaimmal , családommal tölteni és ezek mellett teniszezni, ping pongozni és lábteniszezni is imádok


Molnár Balázs

1997.06.25-én születtem Budapesten. Gödöllőn az általános iskolámban kezdtem el 7 éves koromban kézilabdázni. Legnagyobb sikeremnek a bajnoki bronzérmet tekintem a Tatabánya csapatával. Profi karrierem alatt megfordultam Egerben, Tatabányán, és most Veszprémben.

A menyasszonyommal és a kuytusunkal érkeztünk ide. Szabadidőmben velük szeretek lenni, a családommal együtt lenni Gödöllőn, az NBA (amerikai kosárlabda) illetve az NFL (amerikai futball) világát szeretem és követem lelkesen. Legfőbb cèlom a pályán az, hogy inspiráljak másokat és, hogy példaként szolgáljak a fiatal generációk számára. A pályán kívül pedig maradni szeretnék a sportnál, méghozzá az erőnléti vonalon, ebben képzem magam most, és a jövőben.


Seregi Mátyás

2001.02.07-én születtem Budapesten. A sporttal először Tarjánba találkoztam még általános iskolás koromban. Mellette teniszeztem, de hamar eldőlt, hogy a kézilabdát szeretném folytatni. 2013-ban kerültem át Veszprémbe az Éles Kézisuliba, ahol az utánpótlásba szép eredményeket értünk el , egyszer serdülő bajnokságot is sikerült nyernünk. Az idei évben is szeretnénk minél szebb eredményeket és minél jobb helyezést elérni a bajnokságba. Szabadidőmet szeretem a családommal és a barátaimmal tölteni.

 Hajrá Veszprém !

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!