Balszélsőink bemutatkozása

Az idei szezonban Hári Levente, aki kezdetektől fogva csapatunk játékosa, és Nourelden Khaled igyekeznek majd gyorsaságukkal és szemfülességükkel megnehezíteni az ellenfelek dolgát a bal szélen.

Nourelden Khaled

25 éves vagyok, és Egyiptomban kezdtem kézilabdázni, amikor 4 éves voltam.

Az egyik legnagyobb erősségem a gyorsaságom, továbbá nagyon kitartó és elszánt vagyok.

A szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, főzni és játszani a Playstation-ön.

Az 5-ös mezben kezdtem játszani, akárcsak a bátyám is úgyhogy ez a szám sokat jelent nekem és a családomnak.

Azért jöttem Veszprémbe, hogy minél többet tudjak fejlődni és hogy legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot. Nagyon jó lehetőséget láttam ebben a csapatban. Sok a fiatal játékos és azt a küzdő és egymásért harcoló kézilabdát játszák, amit nagyon szeretek. Egy nagyon befogadó közösségbe kerültem, ahol már az első edzéstől kezdve nagyon jól éreztem magamat. Remélem, hogy a kemény munka, amit az edzésekbe fektet a csapat, kifizetődő lesz a szezonban.

A szurkolóinknak pedig üzenem, hogy mindig a legjobb tudásom szerint fogok küzdeni a csapatért és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megháláljuk a támogatást, amit a lelátóról kapuk!

Előre is szeretném megköszönni azoknak, akik nekünk fognak szurkolni a következő szezonban, ugyanis szükségünk lesz a támogatásukra, hogy minél jobb helyezést érjünk el!

Hári Levente

1999.09.20-án születtem Székesfehérváron és Sárbogárdon lakom. Itt ismerkedtem meg a focival a kosárlabdával  és a kézilabdával is, amit  általános iskola harmadik osztályától kezdve csinálok (2008-2010).
Ötödikes koromban, 2010-ben csatlakoztam az Éles Kézisuli csapatához ahova a szüleim négy éven keresztül mindennap felhordtak, csak hogy le ne maradjak egy edzésről sem. Középiskolás tanulmányaimat a Vetési Albert Gimnáziumban végeztem. Ez idő alatt 2014-től 2016-ig a Telekom Veszprém utánpótlásában kézilabdáztam, majd 2016-decemberében igazoltam vissza a Veszprémi KKFT csapatához, ahol a mai napig játszom.

Az elmúlt három év rengeteg tapasztalatot és élményt nyújtott számomra, ami rendkívül hasznos volt. Szeretném felhasználni az idei szezonban is, és minél jobb eredményt elérni a 23/24-es idényben . A kézilabda mellett a Pannon Egyetemre járok és pénzügy és számvitel alapszakon tanulok . Szabadidőmet szeretem a barátaimmal , családommal tölteni és ezek mellett teniszezni, ping-pongozni és láb teniszezni is imádok

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!