Beállóink bemutatása

Csapatkapitány-helyettesünk, Bugyáki Dávid, Szrnka Leventével és a Komlóról érkező Grünfelder Péterrel alkotják majd a védelem oszlopát. Hárman együtt azon lesznek a góllövés mellett, hogy minél jobban megnehezítsék az ellenfél dolgát, és segítsék kapusainkat.

Grünfelder Péter

Siklóson kezdtem kézilabdázni 7 éves koromban, édesanyám és testvérem példáját követve. Tőlük „örököltem” meg a 11-es mezszámot. A legfőbb erősségemnek a küzdést mondanám, próbálom minden helyzetből kihozni a maximumot. Szabadidőmet a családommal, aktívan próbáljuk meg eltölteni.

Veszprémbe a kölcsönös szimpátia és a minőségi szakmai munka miatt igazoltam.

Reméljük nagyon sokan fognak kilátogatni a meccseinkre és együtt nagyon szép sikereket fogunk elérni. Hajrá Veszprém!


Bugyáki Dávid

2006-ban, általános iskola 3. osztályában kezdtem el kézilabdázni, akkori edzőm ifj. Gál Géza kezei alatt. Akkoriban itt még csak iskolás versenyekre és diákolimpiákra jártunk versenyezni.
2010-ben kerültem a Bácska SzSE-hez, ahol először lettem igazolt játékos. Az itt eltöltött évek után kerültem az akkor még MKB-MVM Veszprém KC utánpótlásába, ahol egy évet játszottam Pinizsi Zoltán irányítása alatt. 2015 óta pedig a Veszprémi KKFT játékosa vagyok, ahol 2020-ban sikerült kiharcolnunk az első osztályba való feljutást.

Eddigi legnagyobb sikeremnek a 2021/2022-es szezonban megszerzett Magyar Kupa 2. helyezést tartom. Remélem, hogy az eddigi sikereinket tovább tudjuk majd gyarapítani az idei szezonban is! A kézilabda mellett 2021-ben lediplomáztam mérnökinformatikusként, szabadidőmet leginkább a családom és a barátaim társaságában töltöm.


Szrnka Levente

1997. november 10-én születtem Kecskeméten.
A kézilabdát, mint sportot először 11 évesen ismertem meg és 3 éven keresztül játszottam utánpótlás szinten. A gimnáziumi éveim alatt a tanulás mellett nem volt időm a sportra, így 4 évet kihagytam. 2016-ban tértem vissza a sporthoz. Maradtam Kecskeméten, az akkori junior csapatban, onnan kerültem fel az NB I/b felnőtt csapathoz. A fordulópont a 2020/2021-es szezon befejeztével jött az életemben, amikor megnyertük a másodosztályt. A 2021/2022-es szezont már profi NB I játékosként kezdtem meg Kecskeméten. Bár a bajnokságban a bent maradást nem sikerült elérni, ennek ellenére továbbra is NB I-ben játszhatok de már Fejér-B.Á.L. Veszprém mezben.

Elsődleges célom, hogy egy stabil meghatározó NB I-es játékos legyek, majd ha minden úgy alakul, akkor egy külföldi topligában szereplő csapathoz szeretnék szerződni. 
Szabadidőmben, amikor csak lehetőség adódik, akkor a párommal és kiskutyánkkal kirándulunk, kikapcsolódunk illetve a gyerekkori barátaimmal szervezünk közös programokat.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!