Bemutatkozunk 3. rész: balszélsők

A mai napon villámgyors balszélsőink mutatkoznak be, akik már szintén nagyon várják, hogy szeptembertől a legmagasabb osztályban mutathassák meg magukat.

Seregi Mátyás

2001. február 7.-én születtem Budapesten. A Tarjáni Általános iskolában kezdtem el szivacskézilabdázni 8 éves koromban, amit délutáni foglalkozásként lehetett választani. 5 évig játszottam a Tarján SE-ben, majd egy nyári tábor alkalmával után kaptam a lehetőséget hogy játszak az Éles Kézilabda iskolánál , amire nem tudtam nemet mondani.

13 éves koromban kerültem Veszprémbe, az általános iskolát már itt fejeztem be. Nagyon megtetszett a csapat, amivel 2018.-ban sikerült megnyeri az Országos Serdülő bajnokságot 2001-es korosztályban.  

Kézilabda mellett a Veszprémi Táncsics Mihály tanulója vagyok sportszakon, ahol a következő évben fogok végezni.

Hári Levente

1999.09.20-án születtem Székesfehérváron és Sárbogárdon lakom. Itt ismerkedtem meg a focival a kosárlabdával  és a kézilabdával is, amit  általános iskola harmadik osztályától kezdve csinálok (2008-2010).

Ötödikes koromban, 2010-ben csatlakoztam az Éles Kézisuli csapatához ahova a szüleim négy éven keresztül mindennap felhordtak csak hogy le ne maradjak egy edzésről sem. Középiskolás tanulmányaimat a Vetési Albert Gimnáziumban végeztem, ez idő alatt 2014-től 2016-ig a Telekom Veszprém utánpótlásában kézilabdáztam, majd 2016-decemberében igazoltam vissza a Veszprémi Kkft csapatához, ahol a mai napig játszom.

Jelenleg a Pannon Egyetem Műszak Informatikai karán a gazdaságinformatikus szak hallgatója vagyok, ahol teljesítettem az első évet. Szabadidőmben előszeretettel teniszezek , lábteniszezek , squasholok , kosarazok , ping-pongozok , tehát igazából minden fajta sportot szeretek űzni  a kézilabdán kívül is. Emellett szeretek moziba járni és a barátaimmal tölteni az időt. 

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás itt: facebook
Megosztom!