Csehországban is folytatódik a felkészülés

Töretlen lelkesedéssel végzi felnőtt csapatunk nyái felkészülését. A kezdeti nagyon komoly fizikai felkészítés mellé egyre inkább megjelenik a labda és a várva várt felkészülés mérkőzések is.

A VKKFT a tavalyi évhez hasonlóan nem csak idahaza, de Europai más országaiban is megméretteti magát. A csapat idén is meghívást kapott augusztus 13-15 között a csehországi Nové Veselí-ben rendezendő felkészülési tornára.

Már visszatérő vendégként köszöntik majd a Srácokat, hiszen tavaly egészen a döntőig menetelt a csapat, ahol végül az ezőst érmet sikerült megszerezni.

Idén is jó erőpróba lesz ez a felkészülés közepén, hiszen a három csapatos csoportban találkozunk a német Bundesliga harmadik vonalában szereplő Der HSV Bad Blankenburg-gal. A csoport harmadik tagja pedig Szlovákia legnagyobb csapata az ŠKP Bratislava lesz, akik szintén rendszeres réésztvevője a Memoriál Dr. Josefa Smékala tornának.

A mezőnyben a NEKA révén egy másik magyar csapat is harcba száll majd. A boglári fiatalok a másik, „A” jelű csoportban találkoznak többek között a hazai Nové Veselí-vel is.

Az eredményekről folyamatosan beszálmolunk Facebook oldalunkon.

Hajrá VKKFT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!