Csurgón folytatjuk a bajnokságot

Az NB I 22. fordulójában Csurgón lépünk pályára szombat este. A 18 órakor kezdődő találkozón szeretnénk, a papíron jóval esélyesebb csapat ellen mindent megtenni, hogy izgalmas mérkőzést lásson a közönség.

Legutóbb a tavalyi szezon zárómérkőzésén játszottunk a Somogy vármegyei városban, de nem sikerült szorossá tenni a végeredményt (33-23).

Az őszi odavágó meccsünk ennél sokkal jobban sikerült, nyerni nem tudtunk, de csak négy gól volt a hátrányunk (28-32).

Fotó: Cseh Péter

A vendégek legjobbja az azóta már a PLER-Budapestet erősítő jobbátlövő, Mitár Markez volt nyolc góllal. Nem maradt el ettől sokkal irányítónk, Vetési Bence sem, aki hétszer talált be. 

A Csurgó a legutóbbi három hazai meccsét elveszítette, a Dabas ellen kettő, a Budakalász ellen három, míg a Ferencváros ellen egy góllal kaptak ki otthon. Az elmúlt fordulóban is nehezen győztek, egy időn túli hétméteressel hozták csak el a két pontot Komlóról (23-24).

A tabellán jelenleg 5. helyezett együttes eddig tíz győzelmet, két döntetlent és kilenc vereséget ért el a bajnokságban.

Házi góllövő listájukat Tufegdzic Aleksa jobbszélső vezeti, aki 20 mérkőzésen 99 gólt szerzett.

NB I 22. forduló, Csurgói KK – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2024. április 20., szombat | 18:00

 Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó, Sárgáti út 18.

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor 

Jegyinformációk:

  • Normál: 2.000 HUF
  • Diák, nyugdíjas: 1.500 HUF
  • 6 éves alatt a belépés ingyenes

A mérkőzést az MKSZ YouTube csatornája  az alábbi linken élőben fogja közvetíteni: https://www.youtube.com/watch?v=ZkM-RuvvfxE

Várunk minden szurkolónkat Csurgón is! Hajrá, Veszprém!

Az NB I/B 26. fordulójában nem vár könnyű feladat fiataljainkra a Győr ellen

Fotó: Juhász Laura

Vasárnap délután 16 órától a listavezető, öt mérkőzéssel a vége előtt már az élvonalba feljutónak számító és a bajnoki címre is nagy eséllyel pályázó Győri ETO-UNI FKC KFT csapata érkezik a DEVM Sportcsarnokba.

A vendégcsapat eddig 22 győzelmet aratott a második vonalban. Mellette egy döntetlent értek el, és mindössze kétszer kaptak ki, azt is idegenben a Mezőkövesd és az Ajka vendégeként.

Legutóbb viszont nagyon nehezen nyertek a Rákosmente otthonában, a félidőben is két gólos hátrányban lévő győriek a hajrában döntötték csak el meccset (23-25).

U21-es csapatunk az elmúlt alkalommal a vecsésiek otthonában vendégszerepelt, de nem sikerült újabb pontokat szerezniük (36-30). 

Ezen a mérkőzésen Éles Zsombor sajnálatos sérülést szenvedett el. Fiatal balátlövőnk jobb térdében elülső keresztszalag szakadást állapítottak meg a mérkőzést követően. 

Mihamarabbi teljes felépülést kívánunk játékosunknak!

NB I/B 26. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – Győri ETO-UNI FKC KFT 

2024. április 21., vasárnap | 16:00

DEVM Sportcsarnok, Veszprém Tüzér utca 42.

Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián László, Wenzel Tamás 

Szurkoljatok fiataljainknak is! A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes.

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!