Döntetlen a veszprémi akadémia ellen

Zárt kapuk mögött került sor felnőtt csapatunk soron következő felkészülési mérkőzésére a Veszprém Arénában. Az ellenfél a BFKA Veszprémi Akadémia NB1/b-ben szereplő csapata volt.

Jó kezdés után, hagytuk felzárkózni ellenfelünket, akik ezen fellelkesülve végig szorossá tették a mérkőzést.

fotó: Wolf Attila

Még az utolsó percben is volt mindkét csapatnak esélye a maga javára fordítani a végeredményt. Végül 29-29-es döntetlent mutatott az eredményjelző.

Végeredmény: BFKA Veszprémi Akadémia – Veszprémi KKFT 29-29 (15-18)

fotó: Wolf Attila

Tombor Csaba: Jól iramban fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, 15 percig kiválóan kezilabdaztunk. A cserejátékosok nem igazán érezték a tempót és magunkra hoztuk az ellenfelet. A második játékrészben nem tudtuk hozni az első félidei teljesítményt, sokat hibáztunk támadásban, illetve védekezésben egyaránt. Remélem minél hamarabb tanulunk belőle és minimalizálni tudjuk a hibákat. Látszik a játékosokon, hogy még nem játszottunk pihenten egy mérkőzést sem. Megyünk tovább, hiszen pénteken újabb megmérettetés vár ránk Csurgón.

Veszprémi KKFT: Ágoston, Borbély, Miklós (K), Hári, Seregi, Éles 7, Bartha 4, Somogyi 2, Tóth M., Kristóf 3, Fazekas 5, Tóth A., Szmetán 2, Szakály 2, Vajda 2, Szeitl 4, Bugyáki

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!