Dupla mérkőzés Tatán

Nem akármilyen nap vár felnőtt csapatunkra, akik már korán reggel a protokollá vált Koronavírus teszten vesznek részt, majd Tatára utaznak, ahol nem fogják tétlenül tölteni a napot, hiszen kétszer is összecsapnak a hazai csapattal.

Elsőként 11:00-kor harsan majd fel a kezdő sípszó, méghozzá a Tippmix Magyar Kupa 3. fordulójában. Ez lesz csapatunk nyitómérkőzése a sorozatban, hiszen NB1-esként az első két fordulóban nem voltunk érintettek. A Tata már két körön túljutva kerül szembe a VKKFT-vel.

fotó: Cseh Péter

A mérkőzés után épp csak egy gyors ebédre lesz idő, ugyanis 15:00-tól a két csapat már a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa utolsó csoportmeccsén indítja útnak a labdát.

Szép kihívás lesz, ugyanakkor kiváló befejezése lehet a sűrű tavaszi menetrendre való felkészülésnek. Természetesen a cél ezúttal sem lehet más, mint a győzelmek megszerzése és a továbbjutás.

11 órától előben lehet majd követni a mérkőzést a Tata Youtube csatornájának hála IDE KATTINTVA. A végeredményekről szokás szerint Facebook oldalunkon is tudtok majd tájékozódni.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!