Egy hónap után újra hazai pályán mérkőzünk meg

A K&H Férfi Kézilabda Liga 20. fordulójában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatát fogadjuk a Március 15. úti Sportcsarnokban szombaton

A 18 órakor kezdődő találkozón igyekszünk az Eger decemberi legyőzése után, egy újabb Heves vármegyei csapat ellen győztesen elhagyni a pályát.

Rendre nagy csatákat hoznak a Farkasok elleni találkozók. Bár az örök mérlegünk NB I-es mérkőzéseken eddig a két győzelem mellett öt vereség, volt, hogy mindössze egyetlen gól döntött a két pont sorsáról.
Ősszel szintén egy nagyszerű meccset vívtunk egymással a Gyöngyös otthonában. Négy góllal igaz kikaptunk (34-30), de abszolút nem voltunk alárendelt szerepben ott, ahonnan a Szeged is pont nélkül távozott, ezzel a tavaszi szezon egyik legnagyobb meglepetését okozva.

Annek a meccsnek a legjobbja hazai részről a balszélső Varsandán Milán volt nyolc góllal, míg nálunk balátlövőnk, Draskovics Gellért volt a legeredményesebb, szintén nyolc találattal.
Ezen a mérkőzésen mutatkozott be az élvonalban U21-es csapatunk ifjú tehetsége, a balszélső Farkas Máté, aki pályafutása első NB I-es mérkőzésén három gólt szerzett.

Fotó: Cseh Péter

A Gyöngyös jelenleg a 9. helyen áll a bajnoki tabellán, a hét győzelem mellett, két döntetlen és tíz vereség az eddigi mérlegük.
Házi góllövő listájukat a már említett Varsandán Milán vezeti, aki 18 mérkőzésen 84 gólt lőtt.

K&H Liga 20. forduló, Fejér-B.Á.L.Veszprém –  HE-DO B. Braun Gyöngyös

2024. március 30., szombat | 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Fekete Tamás, Hajdu Tamás

Jegyinformációk:
http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Az NB I/B bajnokság 23. fordulójában a DEAC otthonában lépnek pályára Éles József tanítványai

Fotó: Juhász Laura

A debreceni csapat otthonában igyekeznek fiataljaink a szezon első idegenbeli győzelmét és az érte járó két pontot begyűjteni.
Az őszi forduló során egy nagyon kiélezett mérkőzésen, egy góllal sikerült a vendégeket legyőzni hazai pályán (28-27).
A vendéglátó együttes legutóbb meglepetésre kikapott a Rákosmente otthonában, míg fiataljaink a tavaszi szezon első győzelmét ünnepelhették a szegediek legyőzése után a DEVM Sportcsarnokban (31-29).

A DEAC kilenc győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel jelenleg a 9. helyen áll a második számú bajnokságban.

NB I/B 23. forduló DEAC – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21

2023.március 20., szombat | 18:00

Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont | Debrecen, Egyetem tér 1.

Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián László, Wenzel Tamás

Szurkoljatok fiataljainknak is! Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!