Egy sikeres év méltó lezárása

Kiváló évet tudhat maga mögött a Veszprémi KKFT. Csapatunk első NB1-es szezonjában 7. helyen végzett, több nagymúltú riválist is megelőzve. Emelett, egyedüli csapatként mind a Magyar Kupában, mind a Liga Kupában bejutott a legjobb négy csapat közé. Ezzel az eredménnyel és a kizárólag magyar fiatalokból álló csapatunk mutatott játékával az egész ország elismerését kivívták.

fotó: Navracsics Tibor Facebook

A Csurgó elleni Liga Kupa találkozóval zárta le ezt a hosszú, több mint 40 mérkőzést hozó szezont. Most következhet a jól megérdemelt pihenés, melyet két csapatösszetartó eseménnyel kezdett meg a gárda.

Elsőként a Betekints Hotelben tartott közös vacsorát a csapat ahol a vezetőséggel és szponzorokkal közösen értékelték a szezont. A csapat idei teljesítményének elismeréseként a vacsorán tiszteletét tette Navracsics Tibor , Veszprém-Balaton 2023. Európa Kulturális Fővárosáért és Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos, és Ovádi Péter Országgyűlési Képviselő is. Mindketten csak dícsérő szavakkal tudták illetni a Srácok teljesítményét.

Fotó: Óvádi Péter Facebook

Az ezt követő napon egy kötetlenebb, csapatépítő rendezvényen vett részt acsapat a Jóo-tó partján. A hangulatos strandfoci meccsek, a közös főzés nagyszerű lezárása volt a szezonnak.

Júniusig pihenő és egyéni felkészülési terv vár a Fiúkra, majd kezdődhet is a felkészülés a 2021/22-es szezonra.

Köszönjük szurkolóinknak az egész éves kitartó bíztatást és sok szeretetet,a mit tőlük kaptunk. Jövőre innen folytatjuk.

Hajrá VKKFT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!