Egykori BL győztes ellenfél érkezik az Arénába

Az Európa-liga negyedik fordulójában, az „A” csoport egyik legnagyobb nevű csapatát, a francia Montpellier-t fogadjuk a Veszprém Arénában.

Legfőbb eredményeik között szerepel a 14-szeres francia bajnoki cím, igaz utoljára tíz éve 2012-ben nyerték el azt. Valamint 12-szer a francia-kupát is elhódították. A Bajnokok Ligája győztesnek járó trófeát kétszer emelhették a magasba 2003-ban és legutóbb négy éve 2018-ban.
Jelenleg a francia bajnokságban is szépen menetelnek az eddig lejátszott 11 forduló alatt csak egyszer szenvedtek vereséget hazai pályán a Nantes ellen. Az Európa-ligában mind a három csoportkörös mérkőzését megnyerte keddi ellenfelünk, a legszorosabb találkozójuk a svájci Kadetten Schaffhausen-nel volt, ott mindössze két góllal tudtak nyerni. Kadetten Schaffhausen – MHB-Montpellier: 28-30 MHB-Montpellier – Tatran Presov: 41-30 MHB-Montpellier – Frisch Auf Göppingen: 35-27.

Fotó: Cseh Péter

Csapatunk legutóbb Lisszabonban a sorozat címvédőjével, a portugál Benfica-val játszott Európa-liga mérkőzést. Szinte hibátlan játékkal, kiváló egyéni és csapat teljesítménnyel mindössze négy góllal maradtunk csak alul. SL Benfica – Fejér-B.Á.L. Veszprém: 39-35.

Erre a teljesítményre kedd este is igen nagy szükség lesz, megmutatva a valódi tudást és azt a harci kedvet, ami annyira jellemző csapatunkra. Ahogy eddig is, azon leszünk, hogy szurkolóink támogatásával a lehető legszorosabb végeredményű mérkőzést tudjunk játszani nagynevű riválisunk ellen.

EHF Európa-liga, 4. forduló:
Fejér-B.Á.L. Veszprém – MHB-Montpellier
2022.11. 29. kedd, 18:45
Veszprém Aréna

JV: Vitaku Erdoan (KOS), Vitaku Arsin (KOS)

Jegy-és bérletinformációk: http://veszpremikse.hu/elindult-a-jegy-es-berletertekesites-a-hazai-europa-liga-merkozeseinkre-veszprem-kezilabda

Online jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/110484/fejer-b-a-l-veszprem-montpellier-hb/11000818

Gyertek szurkolni!

Akik nem tudnak ott lenni az Arénában, a mérkőzést a Sport1-en élőben követhetik.

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!