Egymás tenyerébe csaptak

A veszprémi kézilabdázásért már nagyon régen elkötelezte magát Kuti Attila. Ezért nem véletlen, hogy ők is tagjai annak a támogatói családnak, amely úgy érezte, hogy ebből nem szabad kimaradni nekik sem. Sőt!

-Még a Március 15. úti csarnokban szurkoltam a csapatnak, amelynek természetesen Éles József is meghatározó egyénisége volt – emlékezett a kezdetekre Kuti Attila, a nevét viselő Kuti és Fia Kft. ügyvezetője . – Természetesen figyelemmel kísértük a Veszprémi KKFT küzdelmeit is, onnantól kezdve, hogy elkezdték építeni az ÉKI-ből felnövő felnőtt csapatot, amely aztán megérkezett az NB I-be.

Egy építési vállalkozással foglalkozó cég tudja csak igazán, mit jelent az alapoktól kezdve megvalósítani és akár kulcsrakészen átadni a megrendelőnek, amit elképzelt. Ezeket a szempontokat is figyelembe véve döntöttek úgy Kuti Attiláék, hogy meghallgatják Éles Józsefet, a korábbi ikont, aki egy beszélgetést kezdeményezett velük.

-Ez pontosan így történt és nagyon meggyőző volt, ahogy Józsi vázolta az elképzeléseit, miután feljutottak a legmagasabb osztályba – mondta Kuti Attila. – Nagyon tetszett, hogy veszprémi és csak magyar fiatalokkal valósították meg, hogy bekerültek a sportág élvonalába, bebizonyítva azt, hogy így is lehet jelentős sikereket elérni. Igazán inspiráló volt, hogy ebben segítséget, támogatást nyújthatunk. Úgyhogy egymást tenyerébe csapatunk. És egyelőre változatlan összeggel, de továbbra is segítjük őket, hogy tovább fejlődve, még jobbak, még erősebbek legyenek.

Kuti Attila elmondta azt is, hogy rendkívül szimpatikus volt az a mentalitás, az a küzdőszellem, az utolsó pillanatig tartó győzni akarás, ahogy minden összecsapáson pályára léptek és játszottak a fiatalok. Különösen tetszett neki, hogy a bajnok MOL Pick Szegedet is megsanyargatták a saját otthonukban is, csupán minimális különbségű vereséget szenvedve tőlük. Ahogy eddig minden támogató jelezte, Kuti Attiláék sem eredmény centrikus szponzorok, nincsenek ilyen elvárásaik a VKKFT-vel szemben és bízik abban, hogy személyesen is szurkolhat a csapatnak a hazai és az idegenbeli találkozókon is.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!