Együtt a VeszprémBer Építőkkel

Új támogatóval gyarapodott Éles József klubja a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Mostantól a VeszprémBer Építők Kft. is erősíti a csapatban bízók táborát. A cég a jogelődökkel együtt már több, mint öt évtizede jelen van a hazai építési piacon és időközben jelentős építőipari vállalkozássá fejlődött.

– Folyamatosan figyeltük a csapat élvonalbeli szereplését és nagyon szimpatikus volt, az építkezés, amit a klub az alapoktól kezdett megvalósítani – indokolta a klub támogatását Hajdu Attila a VeszprémBer ügyvezetője.

– Csak ritkán fordul elő, hogy egy együttes két év alatt hasonló sikerekkel büszkélkedhet a férfi kézilabda NB I-ben. Úgy, hogy ráadásul már az európai kupa porondra is kiléphetnek tapasztalat szerzésre. Ez is döntő volt abban, hogy veszprémi cégként egy veszprémi csapatot támogassunk, amelyben ráadásul magyar fiatalok játszanak. Azt is jelezném, hogy nekünk nagy megtiszteltetést jelent, hogy ott lehetünk a támogatók csapatában. Bízunk abban, hogy ismét sikeres, eredményes évet zárhat a klub, és akkor az egyelőre 2023. júniusáig érvényes szerződésünket újra gondoljuk Éles Józsefékkel.

Igazán nagy “belépő” lenne, ha szombat délután a csapat a Cegléd legyőzésével köszöntené a VeszprémBer közösségét, mert mostantól már egy csapatban játszanak és közösen építkeznek.

 -Mi is abban bízunk, hogy megszerezzük első győzelmünket a bajnokságban, aminek már új támogató partnerünk is részese lehet – mondta Éles József, klubvezető. – Minden segítség, támogatás jól jön nekünk, amit ezúton is köszönünk a VeszprémBer Kft-nek. Remélem, hosszú távú lesz az együttműködésük – fejezte ki reményét Éles József.

Most már tényleg csak egy fontos feladat van, legyőzni szombaton a Ceglédet.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!