Éles József szeretne otthon játszani

Nagy az izgalom a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé jutott férfi kézilabda csapatok szurkoló táboraiban. A holnapi sorsoláson ugyanis kiderül, hogy kinek, melyik együttes lesz az ellenfele a Final Fourba kerülésért játszandó összecsapáson.

Így van ez a Fejér – B.Á.L. Veszprémnél is, hiszen tavaly ők is  ott voltak az elit négyesben az NB I újoncaként és csupán hétméteresekkel vesztette el a bronz rangadót Tombor Csaba vezetőedző együttese a balatonfürediekkel szemben. Éles József klubja is várja, hogy Fortuna szerencsét hoz-e csapatának és esetleg újra ott lehetnek a legjobb négy között az áprilisi, debreceni megmérettetésen.

Fotó: Cseh Péter

-Borzasztóan erős a nyolcas mezőny, amelyhez játék nélkül most csatlakozott a bajnok, Pick Szeged és az ezüstérmes Telekom Veszprém, a két Bajnokok Ligája részvevőt biztosan nem sorsolják egymás ellen – latolgatta az esélyeket Éles József, klub tulajdonos. – A Ferencváros és a Tatabánya szintén nagyon erős ellenfél. Ahogy egy kupa meccsen a Budakalász, a Gyöngyös és az Eger is okozhat meglepetést saját kategóriájában az erőviszonyok tükrében. Természetesen nincs különösebben értelme ellenfelet “választani”. Viszont, ha kívánni lehetne a holnapi sorsolás előtt, azt mondanám: legyen bárki a riválisunk, de legalább végre otthon játszhassunk a Március 15. utcában. Eddig ugyanis az elmúlt két évben mindig idegenben kellett kivívnunk a továbbjutást a Magyar Kupában. Kíváncsian várom, hogy legalább ez az egy vágyunk vajon teljesül-e. A nekünk drukkolók biztosan sokan eljönnének a “kiscsarnokba” biztatni bennünket.

Éles József elmondta azt is, hogy ha nem a négy bajnoki érem esélyes közül kapják az ellenfelet, akár megismételhetnék a tavalyi bravúrjukat is…

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!