Európa-liga résztvevő csapathoz utazunk

A K&H Férfi Kézilabda Liga 10. fordulójában a magyar bajnoki dobogóra pályázó, Európa-liga résztvevő Mol Tatabánya KC otthonában lépünk pályára. A szombat esti mérkőzésen, a papíron is jóval esélyesebb „Tigrisek” ellen igyekszünk majd, minél szorosabb végeredményt elérni.

A tavalyi összecsapás (fotó: Cseh Péter)

Mostani ellenfelünkkel szemben több emlékezetes bravúrt is értünk már el a múltban. Elég csak a Magyar Kupa továbbjutásra, vagy a magyar bajnokságban szintén óriási meglepetésnek számító győzelemre gondolni. A tavalyi szezonunk viszont nem sikerült jól a Bányász-csapat ellen, mind ősszel, mind pedig tavasszal simán legyőztek minket. Legutóbb szintén Tatabányán csaptunk össze velük, és a 11 gólos hazai sikerből, az irányító Győri Mátyás egymaga tíz góllal vette ki a részét (36-25).

Mindkét csapathoz érkeztek új játékosok azóta. Köztük van Hornyák Bence jobbszélsőnk is, aki idén nyáron igazolt hozzánk. Ezelőtt három szezonon keresztül erősítette a tatabányai csapatot.

Hornyák Bence (fotó: Cseh Péter)

Vendéglátónk jelenleg harmadik a tabellán, a hat győzelem mellett, három vereség áll a nevük mellett. A  legutóbbi bajnoki fordulóban a Komlóval mérkőztek meg, és csalódás volt nekik, hogy a bányász rangadónak hívott meccs végén vesztesként hagyták el a pályát.
Az esélyesség terhe nem rajtunk van, ami megkönnyítheti a dolgunk, viszont a hét közepén a Sporting elleni Európa-ligában aratott győzelmük, újra önbizalommal tölthette fel a tatabányai gárdát.

K&H Liga 10. forduló, MOL Tatabánya KC – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2023. november 18., szombat, 18:30

Multifunkciós Csarnok | Tatabánya, Olimpikon utca 3.
Játékvezetők: Fekete Tamás, Hajdu Tamás
Jegyinformációk: https://jegymester.hu/event-host/1658/mol-tatabanya-kc

Találkozzunk Tatabányán, és szurkoljunk együtt csapatunknak!


NB I/B 11. forduló, Győri ETO-UNI FKC – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21

Fotó: Cseh Péter

Az NB I/B bajnokság 11. fordulóján Győrbe utaznak Kovács György vezetőedző tanítványai. A szokatlannak mondható péntek esti találkozón fiataljaink a tabellát vezető Győri ETO-UNI FKC otthonában fognak vendégszerepelni. A nyári felkészülés során NB I-es csapatunk már találkozott a győriekkel, akkor az esélyeknek megfelelően hét gólos volt a vendégsiker.
Most U21-es csapatunkon a sor, hogy immár éles helyzetben tegyen meg mindent a pontokért és a győzelemért.

2023. november 17., péntek, 19:00
Magvassy Mihály Sportcsarnok | Győr, Tóth László utca 1.

Játékvezetők: Dr. Csuka Pál, Kocsis Olivér

Szurkoljatok fiataljainknak is!

Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!