Evés közben megjött az étvágy

Eddig minden szponzor – történet tartogatott meglepetést. Ezúttal sem lesz kivétel. Az Algida Jégkrémgyár igazgatójának figyelmébe Dióssy László, Veszprém korábbi polgármestere ajánlotta a Veszprémi KKFT-t.

Soós András kajakozásban és a kosárlabdázásban aratott sikereket, ezért tudja, hogy sok munka van abban, hogy megvalósulhassanak a kitűzött célok. -Az egész úgy kezdődött, hogy elmentem megnézni a csapat edzését, amely nem csak szakmailag volt rendkívül meggyőző, de udvarias, intelligens fiatal embereket is megismertem a tréningen és az első benyomások mindig fontosak – mondta Soós András, az Algida Jégkrémgyár igazgatója.

– Aztán elmentünk Éles Józseffel vacsorázni és evés közben megismerhettem a klub történetét és filozófiáját is, amely rendkívül szimpatikus volt, hiszen valójában egy életutat kínál a sportág kedvelőinek az óvodától az egyetemig.

A beszélgetés után az Algida Jégkrémgyár dolgozói is jelezték a főnöknek, hogy szívesen járnának a KisVeszprémnek elkeresztelt, NB I-be jutott együttes mérkőzéseire, ha a cég bérletek vásárlásával megteremtené ennek a lehetőségét. A futball kivételével a labdajátékokat különösen szerető és értő igazgató meghallotta és megértette a kívánságot. A munkavállalók nem csak kértek, de azt is jelezték felé, hogy ebben a csapatban sajátnevelésű, Veszprémhez kötődő fiatal, magyar játékosok kézilabdáznak. Ez is szempont volt a megköttetett a támogatói megállapodásban. Bár a bérletvásárlás a Covid-járvány miatt elmaradt, de ami késik, az nem múlik…

-Az egyértelmű érv az volt a támogatás mellett, hogy Éles József a sok nehézség ellenére kitartott az elképzelése mellett. A kihívások nem eltántorították, hanem megerősítették a célok elérésében. Ahogy annak idején a pályán, a nagy tét inkább inspirálta őt. Tíz év nagyon hosszú idő, sokan feladják menet közben, ő viszont megcsinálta, ami megsüvegelendő, támogatásra érdemes. Ahogy kiderült, időnként egy jó vacsora melletti beszélgetés is, hozhat sikeres partnerek közötti megállapodást. Amely az első év után folytatható. A tárgyalások megkezdődtek és eredményesek lesznek az Algida Jégkrémgyárral is…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!