Évzáró meccs hazai pályán

A Csurgót fogadjuk az őszi szezon utolsó mérkőzésén

A K&H liga 13. fordulójában, mely egyben az őszi szezon utolsó mérkőzése is lesz, a Csurgó csapatát fogadjuk a Március 15. úti Sportcsarnokban.

A héten bár nem sikerült győzni az Európa-liga keddi mérkőzén, de egy hasznos és szoros találkozót játszottunk szlovák ellenfelükkel, melyből szintén gyűjtve a tapasztalatokat készülünk a szombati magyar bajnoki fordulóra. A két csapat egymás elleni találkozói többnyire szorosan alakultak, melyekből jópárszor mi kerültünk ki győztesen. Egyik legnagyobb sikerként könyvelhettük el, hogy a legutóbbi szezonban, a Magyar Kupa nyolc közé jutásért egy góllal győztünk a Csurgó otthonában. A magyar bajnokságban utoljára májusban mérkőztünk meg egymással, ahol idegenben két góllal maradtunk alul.

Tavalyi egymás elleni mérkőzés (fotó: Cseh Péter)

Soron következő ellenfelünk legutóbb a Szeged ellen lépett pályára a Tisza parti városban és csak két góllal kaptak ki a bajnoki címvédőtől. A bajnokságban eddig hét győzelem, egy döntetlen és négy vereség áll a nevük mellett, mellyel jelenleg ötödik helyen állnak a tabellán. Egy igen keményen védekező csapatról van szó, melynek ellenszere a gyorsaságunk és a kialakuló ziccer helyzeteink maximális kihasználása lehet.
Szurkolóink előtt is az a célunk, hogy az őszi szezon zárásaként, egy jó mérkőzést játszunk és itthon tartsuk a győzelemért járó két pontot.

Az év utolsó mérkőzésén is várjuk a szurkolóinkat, hogy együtt sikerüljön a győzelem.

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/fejer-balveszprem-csurgoi-kk-nb-i-ferfi-13-fordulo-139154

K&H Liga, 13. forduló: Fejér-B.Á.L. Veszprém – Csurgói KK
2022.12.18., szombat 18:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok
V: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

Szerezd be a csapat emlékezetes fotóival ellátott, egyedi naptáradat a meccs előtt!

Az ezt követő szünet után januárban Liga Kupa mérkőzések várnak csapatunkra Az Európa-liga csoportköre 2023. február 07-én folytatódik, amikor is a Frisch Auf Göppingent fogadjuk a Veszprém Arénában. A magyar bajnokság tavaszi nyitányaként Komlóra látogat csapatunk, ennek időpontja 2023. február 11. 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!