Extázis-extrákkal

Egészen elképesztő. Tavaly napra pontosan, március 24-én, szerdán 26-22-re győzött a csapat Csurgón és jutott a Magyar Kupában a Final Fourba. A történelem ismételte önmagát, mert ezúttal is e jeles napon, de a Tatabánya ellen harcolta ki másodszor az elit négyesbe jutást a Fejér-B.Á.L. Veszprém, a 38-32-es sikerével.

fotó: Cseh Péter

Rock and roll! Merthogy olyan játékkal rukkolt elő az Éles József edző vezette együttes, amely esetleg egy évben egyszer történik meg. Hibátlan produkció. Kifogástalan védekezés. Ebből fakadóan extra kapus teljesítmény. Szélsőktől szélsőkig kísért átlövők, irányítók. Beállók hatástalanítása. Támadásban hét a hat elleni meglepetés az ellenfélnek. Kiváló erőnlét. Oda-vissza robotolás. Hatalmas iram. Taktikailag is kézben tartott összecsapás. Nehezebb időszakban, gólra gólokkal válaszolva. Eredményesség még kettős emberhátrányból is. Elképesztő egyéni teljesítmények. Csapatmunkával összehangolva.

Most igazán érződött az égszakadás-földindulás, gátszakadás, lelki teher elhagyás. Final Fourba jutás extrákkal. Meccs utáni katarzissal. Állva tapsoló, éljenző szurkolókkal.

Jó mulatság, férfimunka volt! Köszönjük!

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!