Folytatnánk a jó szériát

A K&H Liga 19. fordulójában a Gyöngyös csapatát fogadjuk szombaton, 18 órától a Március 15. úti Sportcsarnokban.

Mondhatnánk úgyis, hogy újra Final Four résztvevők csatája is lesz ez egyben, hisz mindkét csapat ott van a Liga Kupa legjobb négy csapata között, és éppen egymással fogunk majd a döntőért megmérkőzni. Az egy héttel ezelőtt Dabason megszerzett első idegenbeli győzelmünk után, újabb nehéz mérkőzésre készülünk.

fotó: Cseh Péter

Ellenfelünk a legutóbbi Ferencváros és Telekom Veszprém elleni találkozóin nem szerzett pontot, ezen igyekeznek majd javítani, mi pedig szeretnénk hazai pályán visszavágni az őszi fordulóban elszenvedett vereségért (37-28). Irányítójuk Potisk Martin 11 gólja is kellett a mátraaljai csapat akkori győzelméhez, nálunk Éles Benedek 9 és Stranigg 6 góllal tett hozzá a mérkőzéshez. A Farkasok becenevet viselő csapat jelenleg kilencedik a tabellán, hét győzelmük mellett, két döntetlen és kilenc vereség az eddigi mérlegük.

Minden pontra nagy szükségünk van, melyhez szurkolóink is nagyban hozzásegíthetnek minket. Szurkoljatok nekünk, mert együtt újra sikerülhet, ami egy hete, és hazai pályán is szeretnénk veletek együtt örülni.

K&H Liga 19. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös

2023. 03. 25. 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Online jegyvásárlás: https://veszpremikezilabda.jegy.hu/program/fejer-bal-veszprem-he-do-b-braun-gyongyos/19d89780-b697-40ab-baf9-95bac9d019ae

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!