Győzelem a célunk Abonyban

A magyar bajnokság következő fordulójában a HÉP-Cegléd ellen lépünk pályára.

3 nappal az Európa-liga mérkőzés után, pénteken Abonyban harcolunk a pontokért. A tavaszi szezon egyik legfontosabb mérkőzése lesz ez számunkra, hiszen a két pont megszerzésével már biztonságosabb távolságra kerülnénk a kieső zónától. Ősszel pont pénteki ellenfelünkkel szemben szereztük meg első pontjainkat, akkor négy góllal bizonyultunk jobbnak (28-24). Vendéglátóink eddigi egyetlen győzelmüket a bajnokság elején érték el, a Budai Farkasok otthonában nyertek egy góllal.

Az őszi összecsapás (fotó: Cseh Péter)

Nem lesz könnyű találkozó, mert a szintén kiesés ellen küzdő csapat az őszi szezonban erősített, novemberben leigazolták Iman Jamali-t, aki a leggólerősebb játékosuk lett. Az utóbbi hetek egyik nagy meglepetése volt, hogy a tavaly nyáron a Ceglédhez sportigazgatói szerepkörben csatlakozó Császár Gábor, sok év után újra magyar bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Gyöngyös ellen. A kézilabdavilágban csak Csaszi-ként emlegetett egykori válogatott játékos egy interjúban elmondta, hogy fontos mérkőzések előtt állnak, és játékosként is megpróbál mindent megtenni, hogy segítse a csapatát ha szükséges.

(Fotó: Cseh Péter)

Mi legutóbb a Budakalász ellen játszottunk az NB1-ben. A hazai pályán aratott győzelem, és a keddi Montpellier ellen mutatott kiváló játék kell ahhoz, hogy első idegenbeli pontjainkat is be tudjuk gyűjteni. Párszor már nagyon közel álltunk ehhez, pénteken meg is szeretnénk ezt valósítani.

K&H Liga 16.forduló: HÉP Cegléd – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2023.02.24. 18:00
Varga István Városi Sportcsarnok | Abony, Kossuth tér 18.

A hazai klub tájékoztatása szerint, a mérkőzésre a belépés ingyenes. Szurkoljatok nekünk a helyszínen!

Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!