Hári Levente 14 év után búcsúzik

Kirepül a fészekből saját nevelésű balszélsőnk, Hári Levente, aki nyártól a Győri ETO-UNI FKC csapatánál folytatja pályafutását

Kép: Győri ETO – UNI FKC Facebook oldala

Levi meghatározó játékosa volt klubunknak. Szinte minden évben 100 gól felett zárta a bajnokságokat. A négy élvonalbeli szezon alatt 146 alkalommal húzta magára az Éles-mezt. 2019/2020-as szezonban kiharcolta a csapattal az élvonalba való feljutást, és az NB I-ben is részese volt az elmúlt négy szezon minden fontos pillanatának.

Első NB I-es mérkőzése a Dabas ellen (Fotó: Cseh Péter)

A csapattal óriási sikert értek el, amikor a Magyar Kupa ezüstérem megnyerésével szerepelhettek az Európa-ligában.

Játékosunk mind a 12 kupa mérkőzésünkön keretben volt, ő szerezte a francia Chambery elleni selejtező mérkőzésen, csapatunk első nemzetközi gólját, és összesen 22 gólig jutott Európa sztárcsapataival szemben.

Fotó: Cseh Péter

Éles József, klubunk igazgatója gyermekkorától végigkísérte Levi pályafutását, aki kettős érzésekkel nyilatkozott játékosunkról

„Nem akarom azt mondani, hogy sajnálom, hogy elmegy, miközben örülök Levi sikerének, és a Győr megkeresésének, és annak hogy továbbra is NB I-es csapatnál folytathatja. Levit kicsi kora óta ismerem, nagyon megdolgozott a sikerért, nagyon hasznos tagja volt a csapatnak. A szülőkkel is végig megmaradt a kölcsönös bizalom és a tisztelet. Külön örülök annak is, hogy Győrben nem lesz messze, természetesen továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni a pályafutását. Levente egy pozitív beállítottságú gyerek, aki ha egy kicsit még hozzátesz védekezésben és fegyelemben, sokkal magasabb szintre is eljuthat majd játékosként.”

Sok sikert Győrben, Levi!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!