Hazai pályán a Final Four-ért

A Liga Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzését játszuk kedd este a Március 15. úti Sportcsarnokban a Dabas csapata ellen. A legjobb négy közé jutásért az odavágó mérkőzésen, nagy küzdelemben hat gólos hátrányból is felállva 31-31-es döntetlen született Dabason.

Fotó: Cseh Péter

Ellenfelünk legjobb gólszerzői egyaránt 7-7 góllal Koller Tamás és Ács Tamás voltak. Játékosaink közül a 100 százalékos teljesítményt nyújtó balszélsőnk, Hári Levente és a szintén remekül játszó jobbátlövőnk, Pulay Gábor is hatszor talált be a dabasi kapuba.

Fotó: Cseh Péter

Szeretnénk, sorozatban élvonalbeli tagságunk harmadik évében is bekerülni a legjobb négy közé, ahol már csak egy hely kiadó. Külön érdekesség, hogy a már bejutott három csapat mindegyike kettős győzelemmel jutott tovább. A címvédő Budakalász a Kecskemétet, a Gyöngyös a Budai Farkasokat, míg a Cegléd a Szigetszentmiklóst győzte le a Final Four-ért.

Az első összecsapáson mutatott küzdeni tudásunkra és akarásunkra ismét nagy szükség lesz ahhoz, hogy a még kiadó helyet mi foglalhassuk majd el és készülhessünk az elődöntőre.

Rátok, szurkolóinkra is óriási szükségünk lesz, hiszen hatalmas lendületet tud adni a pályára a biztatás. A belépés ingyenes, így mindenkit várunk este a Sportcsarnokba!

Liga Kupa negyeddöntő, 2. forduló: Fejér-B.Á.L. Veszprém – Dabas KC
2023.03.14. 19:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!