Hazai pályán folytatjuk a bajnoki szünet után

A K&H Férfi Kézilabda Liga 9. fordulójában a Csurgói KK csapatát fogadjuk hazai pályán szombaton 18 órakor.

A bajnoki szünet után szeretnénk megnehezíteni a vendég csapat dolgát és itthon tartani a pontokat.

Nem lesz könnyű dolgunk, azt is mondhatnánk, hogy két mindenre elszánt csapat találkozik majd egymással. Mindkét társaság bizonyítani szeretne. Mi az első hazai győzelmünkre hajtunk a szezonban, míg a vendégek a legutóbbi fordulóban elszenvedett Komló elleni fiaskójukat szeretnék elfeledtetni a szurkolóikkal.

A csurgóiak három győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel jelenleg a 9. helyen állnak a tabellán. Voltak meglepő vereségeik a már említett Komló ellenin túl is a közelmúltban. Többek között Budakalászról is pont nélkül mentek haza. Ugyanakkor bármikor képesek meglepetés eredményt is hozni, ahogy megtették azt a Ferencváros otthonában a döntetlennel.

Az elmúlt szezonban nem sikerült a szombati ellenfelünket megszorongatni. Az őszi hazai meccsünkön öt góllal, míg Csurgón, a szezonzárón tízzel maradtunk alul. A legutóbbi összecsapásunkon tavasszal Hári Levente balszélsőnk négy, míg az ellenfélnél az irányító Krsmancic Mladen hét találattal voltak a legjobbak.

K&H liga 9. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – Csurgói KK

2023.november 11., szombat, 18:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/
Gyertek szurkoljatok csapatunknak, legyen meg a szezonban az első hazai győzelem!


NB I/B 10. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – Vecsési KKFT

Az NB I/B 10. fordulójában U21-es csapatunk az NB I-es múlttal is rendelkező Vecsési KKFT-t fogadja vasárnap délután. A DEVM Sportcsarnokban játszott találkozón Kovács György vezetőedző tanítványai szeretnék eddigi remek szereplésüket folytatni, és sorozatban negyedjére is győztesen elhagyni a hazai pályát.
A Vecsés jelenleg 9. a tabellán pont fiataljainkat megelőzve. Az eddigi fordulók során ugyanannyi pontot sikerült gyűjteniük, csupán a gólkülönbségnek köszönhetően állnak előrébb nálunk. Ráadásul a győzelmek (4), a döntetlenek (1) és a vereségek (4) száma is teljesen azonos a két csapatnál.

Érdemes lesz szurkolni fiataljainknak is, igazi derbi hangulat várható a vasárnapi összecsapáson.

2023. november 12., vasárnap, 16:00
Veszprém, DEVM Sportcsarnok

Játékvezetők: Garai Balázs Róbert, Varasdi Levente Zoltán

A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes. Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!