Hazai pályán köszönünk el az élvonaltól 

A K&H Férfi Kézilabda Liga 25. fordulójában a 27-szeres magyar bajnok, magyar bajnoki címvédő, alapszakasz győztes Telekom Veszprémet fogadjuk rendkívüli időpontban, szerdán 18 órától.

Emlékeztek?

4 évvel ezelőtt az első élvonalbeli szezonunk első hazai mérkőzését is a Telekom Veszprém ellen játszottuk, és most az NB I búcsúmeccsét is 100% hazai közönség előtt zárjuk.

Az első városi összecsapást Cseh Péter képeivel idézzük fel

Utolsó NB I-es mérkőzésünkön a világsztárokat felvonultató „vendégek” ellen jó hangulatban szeretnénk játszani és az NB I-hez méltón, tisztességesen helyt állni.

Ehhez mindenképpen szükség lesz arra, hogy javítsunk az őszi teljesítményünkön. A szezonban a Veszprém -Veszprém találkozón kaptuk a legtöbb gólt. Pont dupla annyit, mint amit nekünk sikerült lőni (54-27). Azon a találkozón Pechmalbec és Nilsson emelkedett ki nyolc, illetve hét találattal.

Csapatunk legjobbja pedig balszélsőnk, Nourelden Khaled volt öt góllal.

Fotó: Cseh Péter

A Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában a Final Fourért vívott párharcban alul maradt a dán Aalborggal szemben, ugyanakkor címvédőként ott van a Magyar Kupa négyes döntőjében, és alapszakasz győztesként nagy esélye van arra, hogy a magyar bajnokságban is megvédje címét. 

Az eddigi fordulók során minden mérkőzését megnyerő „vendégek” házi góllövő listáját, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok beálló, Fabregas vezeti, 21 mérkőzésen lőtt 94 góljával.

Csapatunk az idegenbeli mérkőzésektől az Eger elleni találkozón búcsúzott. A nagy küzdelem ellenére  sem sikerült győzni, két góllal maradtunk alul (33-31).

A Telekom Veszprém elleni mérkőzés végén köszönjünk el közösen az NB I-es évektől, és búcsúzzunk el együtt játékosainktól is!

K&H Liga 25. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – Telekom Veszprém 

2024., május 15., szerda | 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok 

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!