HITTEL, AKARATTAL, ÖNBECSÜLÉSSEL A KOMLÓ ELLENI RAJTON

Amikor az egykori gyerekekből a felnőtté válás után NB I-es csapat épül és ott magabiztosan gyökeret ver, elkerülhetetlenné válnak a változások. Természetes folyamat, hogy vannak, akik kinövik a klubot, mások a jobb, a több játéklehetőség reményében indulnak tovább új útjukon. A legszemléletesebb példa erre Éles József klubja, a Fejér- B.Á.L. Veszprém, hiszen sokan mentek, heten jöttek. A már sok nagy csatát megélt, élvonalbeli tudományokkal is felvértezett fiatal muskétásoknak kell utat mutatni a nyáron érkező, a bizonyítási vágytól égőkkel együtt a szezonnyitón. És persze az új mesterrel, a nagy nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező Konkoly Csabával karöltve, aki bizalmat, biztonságot is nyújthat formálódó alakulatának a klub harmadik NB I-es évében, amely biztos, hogy akár mérföldkő is lehet a most kezdődő idényben.

Talán a véletlen műve, hogy éppen az a dal szól a fejemben, amelynek refrénje azt üzeni, hogy: “nem lehet, nem lehet, értsétek meg nem lehet, hit nélkül sem alkotni, sem élni nem lehet”

És igen, nagyon igaz! Már szombaton, az első fordulóban hittel, akarattal, önbecsüléssel kell felvenni a küzdelmet a Komló ellen.

Új világ kezdődik, de remélhetőleg a régi értékrenddel a csapat életében. Küzdés, futás, térden csúszás, hatvan percig.

Fejér-B.Á.L. Veszprém 22022/2023 csapata

Nem számítanak a felkészülés alatt elszenvedett vereségek, de a győzelmek sem. Csak egy a fontos: emelt fővel, tiszta lelkiismerettel elhagyni a pályát. Tovább éltetni a csapatnak elkötelezetten drukkolók szeretetét és bizalmát…

Donát Tamás

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!