Idegenben nyert a Veszprémi KSE

(forrás: Vehirsport)

  • 2016.11.13
Az Alba-MÁV Előre nem tudott mit kezdeni a Veszprém nyitott védekezésével, az Éles-legénység értékes pontokat szerzett az NB I/B Nyugati csoportban.

A másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság szombat délutáni meccsén a tabella hátsó felében lévő csapatok találkoztak egymással Székesfehérváron: a Veszprémi KSE négy, az Alba-MÁV Előre együttese három pontot szerzett hét forduló után.

 

FONTOS PONTOKAT SZERZETT IDEGENBEN AZ ÉLES-CSAPAT (ARCHÍV FOTÓ)

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, 5:2-es villámrajt után kezdett ébredezni a Veszprém. A bakonyiak nyitott védekezése alaposan feladta a leckét a fehérváriaknak. Olyannyira, hogy az első játékrész huszadik percében már Éleséknél volt az előny. A játékrész hajrája is a vendégek szája íze alakult, akik így megnyugtató, hatgólos előnnyel vonulhattak szünetre (9:15).

Fordulás után sem változott a találkozó képe, a székesfehérváriak csak egyszer tudták megközelíteni három góllal riválisukat. A hajrá aztán ismét a VKSE-ről szólt, amely fiataljaival a pályán végül hat góllal múlta felül a szomszédos megyeszékhely kézilabdásait.

Férfi kézilabda NBI/B, Nyugati csoport, 8. forduló:
Alba-MÁV-Előre–Veszprémi KSE 21:27 (9:15)
Veszprém: Koncz – Márkus, Füleki 4, Vasvári Á. 6, Vasvári G. 4, Szobol 4 (1), Végh Z. 1. Csere: Szász, Csíki (kapusok), Lovas 4, Bonyhádi 2, Bándi 1 (1), Végh Sz 1, Heiczinger, Kovács Gy. Vezetőedző: Éles József.

Edzői értékelés

Éles József: – Tetszettek a látottak. Nagyon jól védekeztünk, a nyitott védelmünkkel alaposan megzavartuk vendéglátóinkat. Juniorkorú játékosaim is jól szálltak be a meccsbe, fontos két pontot szereztünk.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!