Indul a Magyar Kupa

2021 utolsó mérkőzése hozza el csapatunk számára a 2021/22-es Magyar Kupa küzdelmek első fordulóját. Ez a kezdet pedig ránézésre kísértetiesem hasonlít az előző szezon kuparajtjára. Akárcsak tavaly idén is a Budai Farkasokon keresztül vezet az út a következő körbe.

Akkor meglepetésre, a vártnál jóval nehezebb továbbjutást hozott a találkozó, hiszen az eredményjelzőn olykor 5 gólos hátrányt is láthattunk. Mégis sikerült felállni csapatunknak és kiharcolni a győzelmet.

Ha már múltidézésbe kezdtünk, érdemes megemlékezni arról is, hogy csapat legutóbbi Magyar Kupa meccsét a szigetszentmiklósi négyesdöntőben játszotta, ahol csak büntetőkkel maradt le a dobogó alsó fokáról.

fotó: Cseh Péter

Azóta jó pár hónap és mérkőzés eltelt. Az akkori újonc, meglepetéscsapatunkból a stabil középmezőnybe igyekvő gárda lett, akinek teljesítményét kimondva, kimondatlanul mindenki az előző, bravúrokkal teli szezonhoz hasonlítja.

Ebben a szezonban a bravúrok (a tatabányai pontszerzést leszámítva) egyelőre elmaradtak és becsúszott néhány fájó vereség is, amire most egy apró, de fontos sebtapaszt tehetne ez a kupa továbbjutás.

Hiba lenne persze lebecsülni a Farkasokat, hiszen egy NB1-be igyekvő alakulat látja vendégül csapatunkat ma 18.00-tól, de minden esély megvan, hogy győzelemmel zárjuk ezt az eseménydús esztendőt.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!