Irányítóink bemutatkozása

Bemutatjuk kiknél lesz az idei évben a karmesteri pálca. Csapatkapitányunk mellé szintén érkezett új játékos és tehetséges fiatal játékosunkkal kiegészülve remek hármast alkotva biztosítják ezen posztunkat a csapaton belül.

Kristóf Mátyás (csapatkapitány)

1998. április 22-én születtem Veszprémben. A veszprémi Báthory István Általános Iskolában kezdtem kézilabdázni másodikos koromban, 2006-ban. Szép sikereket értünk el az általános iskolai csapattal, így nagy szenvedélyemmé vált ez a sport elég hamar. Nyolcadikos koromban kerültem először az Éles Kézisuliba. Itt ismertem meg néhány jelenlegi csapattársamat is. Ezután az MKB Veszprém serdülő csapatában folytattam pályafutásomat, ahol kijártam a ranglétrát egészen az NB1/B-s csapatig, ahol több évben is játszottam, sőt az NB1-es csapatban is kaptam lehetőséget néhány meccsen.

Majd 2018-ban igazoltam a Veszprémi KKFT csapatába, ahol kiharcoltuk a feljutást, így vagyok jelenleg az első osztályú csapat tagja.
Legnagyobb sikereimet az utóbbi két évben értem el, hiszen már az első évben jól szerepeltünk a bajnokságban és kétszer is részt vehettünk a Magyar Kupa négyesdöntőjében, tavaly a nagyon előkelő második helyen zárva azt. Azt hiszem ezt nevezhetem az eddigi legnagyobb sikeremnek.

Szabadidőmet leginkább regenerációval és pihenéssel igyekszem tölteni, de természetesen a szórakozásra is jut idő. Nagyon szeretek egyéb sportokat is űzni, legyen szó akár kosárlabdáról, strandröplabdáról, vagy akár dartsról.
Másfél éve elkezdtem hobbiszinten gitározni tanulni, így arra is fordítok időt otthon.


Vetési Bence

2000.04.06-án születtem, Budapesten.

Eddigi csapataim:
2012-2014: Budapest Honvéd 
2015-2017: Pick Szeged
2018-2019: NEKA (kölcsönben)
2020: Pick Szeged
2021: Kecskemét Piroska-Szörp (kölcsönben)
2022- Fejér-B.Á.L. Veszprém

Sikereim:
Ifi bajnok, nb1/b: ezüst- és bronzérem

Szeretnék minél stabilabb elsőosztályú játékossá válni, és nagyon boldog lennék, ha ez itt Veszprémben sikerülne.

Szabadidőmben szeretek más sportágakat űzni (pl: tenisz), és nagyon szeretek különböző sportokat nézni is, legfőképp a futballt, és azon belül is a Vasas mérkőzéseit követem, mint szurkoló. Szeretek időt tölteni a barátaimmal és természetesen a családommal is, akikkel, ha az időm engedi szeretek elutazni is.


Szatmári Bence

Pécsen születtem, 2012-ben kezdtem el kézilabdázni Nagykanizsán, ott kettő évet voltam, azóta itt játszom a Veszprémi KKFT csapatában. Minden eredményemet és a tudásom nagy részét itt szereztem.

Legfőbb célom minél magasabb szintre eljutni a kézilabdában, amihez egy nagy lehetőséget kaptam, próbálok élni a lehetőséggel és a bizalommal!
Szabadidőm nagyrészt a barátaimmal és a családommal töltöm.

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!