Irányítóink bemutatása

A karmesteri szerepkörrel járó feladatokat csapatkapitányunk, Kristóf Mátyás és Vetési Bence mellett, egy igen tehetséges fiatal, a BFKA Veszprémtől érkező Pintér Benedekkel együtt látják majd el a legjobb tudásunk szerint.

Pintér Benedek

Pintér Benedek vagyok, 20 éves. 2003. május 28-án születtem Szombathelyen. 14 éve Szentgotthárdon kezdtem el kézilabdázni, edzői megkeresés miatt. Ezúton is szeretném megköszönni a nevelőegyesületemnek és az akkori edzőmnek a sok támogatást!

7. évfolyam végén már az alsóörsi csapatot erősítettem, az általános iskolát is ott fejeztem be. Ezután a Telekom Veszprém utánpótlásában (mostani nevén BFKA) játszottam. Majd az idei szezonban már a

Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatában folytatom a karrierem. A legfőbb erősségem azt gondolom, az egy-egy elleni előnyszerzésekben mutatkozik meg, illetve még a gyorsaságot és mint irányító, a játékszervezést tudnám kiemelni.

A szabadidőm javarészt pihenésből áll, ami inkább aktív nálam. Amikor tudok a családdal vagyok, szeretek kosarazni, bár ezt az utóbbi időben igencsak hanyagoltam. A mezszámomnak különleges jelentése nincs, kb. 5 éve választottam.

A VKKFT-s megkeresésnek nagyon örültem! A várost szeretem és jól ismerem. Itt minden adott a fejlődésemhez.

A veszprémi Pannon Egyetem hallgatója vagyok, és az is egy kiváló előny, hogy a kézilabda hátterében ez is helyben van.

A szurkolók bizalma remélem töretlen marad felénk, és bízunk benne, hogy ezzel a fiatalos kerettel egy tetszetős, modern, gyors kézilabdát láthatnak a mérkőzésekre kilátogatók!

Hajrá Veszprém!


Kristóf Mátyás (csapatkapitány)

1998. április 22-én születtem Veszprémben. A veszprémi Báthory István Általános Iskolában kezdtem kézilabdázni másodikos koromban, 2006-ban. Szép sikereket értünk el az általános iskolai csapattal, így nagy szenvedélyemmé vált ez a sport elég hamar. Nyolcadikos koromban kerültem először az Éles Kézisuliba. Itt ismertem meg néhány jelenlegi csapattársamat is. Ezután az MKB Veszprém serdülő csapatában folytattam pályafutásomat, ahol kijártam a ranglétrát egészen az NB I/B-s csapatig, ahol több évben is játszottam, sőt az NB I-es csapatban is kaptam lehetőséget néhány meccsen.

Majd 2018-ban igazoltam a Veszprémi KKFT csapatába, ahol kiharcoltuk a feljutást, így vagyok jelenleg az első osztályú csapat tagja.
Legnagyobb sikereimet az utóbbi három évben értem el, hiszen már az első évben jól szerepeltünk a bajnokságban és kétszer is részt vehettünk a Magyar Kupa négyesdöntőjében, 2022-ben a nagyon előkelő második helyen zárva azt. Azt hiszem ezt nevezhetem az eddigi legnagyobb sikeremnek.

Szabadidőmet leginkább regenerációval és pihenéssel igyekszem tölteni, de természetesen a szórakozásra is jut idő. Nagyon szeretek egyéb sportokat is űzni, legyen szó akár kosárlabdáról, strandröplabdáról, vagy akár dartsról.
Másfél éve elkezdtem hobbiszinten gitározni tanulni, így arra is fordítok időt otthon.


Vetési Bence

2000.04.06-án születtem, Budapesten.

Eddigi csapataim:
2012-2014: Budapest Honvéd 
2015-2017: Pick Szeged
2018-2019: NEKA (kölcsönben)
2020: Pick Szeged
2021: Kecskemét Piroska-Szörp (kölcsönben)
2022- Fejér-B.Á.L. Veszprém

Sikereim:
Ifi bajnok, nb1/b: ezüst- és bronzérem

Szeretnék minél stabilabb elsőosztályú játékossá válni, és nagyon boldog lennék, ha ez itt Veszprémben sikerülne.

Szabadidőmben szeretek más sportágakat űzni (pl: tenisz), és nagyon szeretek különböző sportokat nézni is, legfőképp a futballt, és azon belül is a Vasas mérkőzéseit követem, mint szurkoló. Szeretek időt tölteni a barátaimmal és természetesen a családommal is, akikkel, ha az időm engedi szeretek elutazni is.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!