Ismét változott a menetrend

2020 gyakorlatilag arról szól, mit és hogyan ír át a koronavírus. Nincs ez másként az NB1-es bajnokság sorsolásával sem. A mérkőzés előtti tesztelésekkel gyakorlatilag percről percre változhat, hogy ki, mikor és ki ellen (nem) lép pályára.

Így járt felnőtt csapatunk is a héten, akik szinte már a buszon ülve tudták meg, hogy aznapi ellenfelüknél, a Csurgói KK-nál két pozitív teszteredmény is született. Így a mérkőzés elhalasztásra került.

Ugyancsak ez volt a forgatókönyva a Budakalász- Gyöngyös találkozót megelőzően, a kalásziak pozitív tesztejeinek okán, így ott sem játszották le a meccset.

Ez a VKKFT szempontjából azért érdekes, mert történetesen a Csoknyai István vezette pest megyei csapat látogatott volna vasárnap az Arénába, azonban a feltételes módból már könnyű kitalálni, hogy sajnos ez a mérkőzés is elmarad. Ugyan klubunk vezetősége mindent megtett, hogy akár más csapat ellen, de legyen meccs vasárnap, nem sikerült partnert taláni rá.

fotó: Cseh Péter

Ezzel a halasztással, (ha minden a terv szerint alakul) a csapat legközelebb a Ferencváros vendégeként lép pályára, 12. 16-án szerdán 18:00-kor, melyet élőben lehet majd követni a Youtube-on. Ezzel a mérkőzéssel pedig a VKKFT le is zárja az idei fucsa, csonka őszi szezont.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!