Izgalmas meccsen nyert a VKSE

Zsigmond György együttese egy góllal győzött a vendég SZESE Győr ellen a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában.

Hullámzóan alakult a mérkőzés első időszaka: a jól kezdő Veszprémi KSE 4:2-re elhúzott, ellenfele azonban rendezte sorait, s a játékrész derekánál átvette a vezetést (6:8). A folytatásban is a Győr akarata érvényesült, amely öttel a szünet előtt három gólra növelte előnyét (8:11). A vendéglátó keményebb védekezésre váltott, ami meg is hozta a várt eredményt: a szünetre már egálnál (12:12) fordulhattak a felek.

A térfélcsere után Tombor és Szobol vette vállára az övéit, de a vezetést ekkor sem sikerült átvenni (17:18). A bakonyiak továbbra is küzdöttek, hajtottak, de a hajrához közeledve még mindig a kisalföldieknél volt az előny (20:22). Ekkor aztán megtört a jég, Gulás vezetésével ugyanis sikerült egyenlíteni (25:25). A Győr ugyan még visszavette a vezetést szerzett, de Márton egyenlített, az utolsó percben pedig Kisék is feliratkozott a gólszerzők közé. Tette ezt a legjobbkor, csapata ugyanis ezzel a találattal szerezte meg a fontos győzelmet.

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 8. forduló
Veszprémi KSE–SZESE Győr 27:26 (12:12)
Március 15. utcai sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Arnold, Kosztend.
A Veszprém gólszerzői: Márton B. 7 (2), Gulás 6, Tombor 3, Lelkes 2, Kovács Gy., Heiczinger Szobol 2-2, Kisék B., Pásztor, Bonyhádi 1-1.
A Győr legjobb góldobói: Schneider 11 (3), Kovácsovics, Szabó A. 5-5.
Kiállítások: 14, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3.

Zsigmond György: – Egy kiváló együttest győztünk le ma színvonalas, nagy csatában. Mindenki hozzátette a maga részét a sikerhez, melyre büszkék lehetünk.

forrás: vehirsport.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!