Jó ügyért látogattak bölcsődébe a Fejér-B.Á.L. Veszprém játékosai

A fiúk nem érkeztek üres kézzel. Gumitéglákat hoztak a kicsik homokozója köré

Éles József klubtulajdonos régóta hitvallásként tekint a helyi fiatalok patronálására. Egyesületét is e filozófia mentén építette, hiszen aki a fiatalokba fektet, az a jövőbe fektet.

Most néhány korosztállyal fiatalabbaknak segített azzal, hogy egy szülői kezdeményezés mellé állt a gumitéglák felajánlásával, hogy a bölcsődések udvarának körülményei biztonságosak legyenek.

A Fejér-B.Á.L. Veszprém képviseletében Kristóf Mátyás csapatkapitány vezetésével a gyerekkoruk óta az egyesületben nevelkedők és a kisgyermekes játékosok adták át a felajánlást

A képen: Szmetán Péter, Grünfelder Péter, Kristóf Mátyás, Bugyáki Dávid, Mojsilov Milos, Varga Anikó és Beke-Kis Kata

Örülünk, hogy valamit, ha csak egy ilyen kis közösségnek is, de visszaadhatunk a városunknak. Reméljük, hogy példát mutatunk és ösztönzünk másokat is a közösség támogatására, mert minket is támogat a helyi közösség – tették hozzá játékosaink.

A fiúk még a gumiborítás lerakásában is segítettek

Varga Anikó, a Veszprémi Bölcsődei és Egészségügyi Alapellátási Integrált Intézmény vezetője és
Beke-Kis Kata, a Hóvirág Bölcsőde egységvezetője vették át az általunk felajánlott gumitéglákat. 

Örömteli és a mai világban különösen értékes egy ilyen kis közösség szerveződése és az abba bekapcsolódó, bármilyen fronton segítő, támogató kezet nyújtók szerepe. Hálásak vagyunk, hiszen ezzel hozzájárul a csapat ahhoz, hogy a bölcsődés gyermekek udvari körülményei javuljanak – fejezte ki köszönetét Varga Anikó intézményvezető.

A szülők az önkormányzattal közösen tervezik az udvar műfüvesítését, klubunk felajánlásával pedig a homokozó körüli területet sikerült gumiborítással ellátva, biztonságosabbá tenni.

A szülők képviselői is köszönik a felajánlást. Véleményük szerint a bölcsőde az az intézmény, ahol a legkevesebb időt töltik a gyerekek. Ezalatt a rövid idő alatt kötelessége a szülőknek is valamilyen módon kifejezni az itt dolgozók munkája iránti elismerésüket és lehetőségeikhez mérten támogatni őket, mert ennek a pozitív hatását a gyerekek is érezni fogják. Köszönetüket fejezték ki Éles Józsefnek és a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatának, hogy első szóra a jó ügy mellé álltak.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!