Jobbszélsőink bemutatkozása

Mindig is cél volt, hogy a tehetséges utánpótlás korú fiatalok is rendszeresen szerepet kapjanak a mérkőzéseken. A két alapembernek számító jobbszélsőnk mellett ezen a poszton is van ilyen játékosunk, aki már nemzetközi mérkőzésen is pályára léphetett.

Szmetán Péter

Veszprémben születtem 1999.03.14-én. A kézilabdázás alapjaival a Padányi Általános Iskolás éveim alatt Benke Péter segítségével ismerkedtem meg.
Később az Éles Kézisuliban folytattam a kézilabda elsajátítását, ahol megismerkedtem azokkal a csapattársaimmal és egyben barátaimmal, akikkel a mai napig is egy csapatban játszom. Majd az MKB-MVM Veszprém KC utánpótlásában játszottam, ahonnan sikerült az évek alatt az akkori korosztályos válogatottban kipróbálni magam.

2016-ban kerültem a Veszprémi KKFT Felsőörs csapatához. Itt számos neves edzővel sikerült sokat fejlődnöm és elérnem a régi nagy álmomat, hogy elsőosztályú csapatban játszhassak.
Kézilabda mellett a Pannon Egyetem Turizmus-vendéglátás Bsc szak végzős hallgatója vagyok. A szak elvégzésével közgazdász diploma megszerzése a célom. A szabadidőmben hobbi szinten spanyol nyelvet tanulok.


Preszter Ákos

2003.02.12.-én születtem Várpalotán,
és ott is kezdtem el kézilabdázni 2013-ban.

2017-ben kerültem az Éles kézisulihoz. A kézilabdával szeretnék minél magasabb szintre eljutni.
Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni,családommal és barátaimmal időt tölteni


Tóth Péter

Békéscsabán születtem 2000.06.28-án. A kézilabdával másodikos koromban ismerkedtem meg. Először nem is ezt a sportágat szerettem volna elkezdeni, hanem a kosárlabdát, de abban az évben nem volt rá lehetőségem. Egészen középiskoláig Békésen játszottam, viszont a 9-et már Békéscsabán kezdtem el, és a kézit is itt folytattam tovább. A 10. osztályt már Balatonbogláron kezdtem a NEKA-nál és ott 4 teljes évet töltöttem, majd a nyári felkészülés után kerültem ide Veszprémbe.

Legjobb eredményeim:
Bogláron nyertünk ifi bajnokságot
Ifi Eb 9.hely
Megnyertük az NB1/B-t
Magyar bajnoki 7. majd 10. hely
Magyar kupa ezüstérem 2022-ben

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!