Jobbszélsőink bemutatkozása

Szmetán Péter, csapatunk egyik legrégebbi játékosa is kapott új társat. A Tatabányáról hazaérkező Hornyák Bencével, aki szintén Éles nevelés és a felnőtt csapatban már tavaly is rendszeresen játszó Preszter Ákossal együtt remek triót fognak alkotni.

Hornyák Bence

Miután abbahagytam a focit, a veszprémi Kossuth iskolában órák után dobálgattunk és Csonti Rudi bàcsi (ő volt akkor az edző az iskolában) kérdezte meg, hogy szeretnék-e kézilabdázni. Ezután, ha jól emlékszem 2011-ben már ÉKI mezben játszottam, mint legelső klub. Legfőbb erősség? Ha elmondanám, meg kéne hogy … viccet félretéve, nem tudnék mondani ilyet, mindenhez van egy kis érzékem, talán ezt mondanám.

Szabadidőmben sorozatozás és Playstation a program.

A 11-es mezszámot kaptam legelőször az ÉKI-ben, de az mindenkinek ki lett osztva, nem mi választottuk. Amint lehetőség adódott választani, a 29-est választottam. Hosszú idő után hazatérve is ezért a 29 mellett döntöttem. A több játéklehetőség miatt választottam a klubot, és az sem hátrány, hogy újra itthon lehetek.

A szurkolóknak kevesebb körömrágást kívánok az idei évre, és remélem, hogy minél többen leszünk a meccseken!

Szmetán Péter

Veszprémben születtem 1999.03.14-én. A kézilabdázás alapjaival a Padányi Általános Iskolás éveim alatt Benke Péter segítségével ismerkedtem meg.Később az Éles Kézisuliban folytattam a kézilabda elsajátítását, ahol megismerkedtem azokkal a csapattársaimmal és egyben barátaimmal, akikkel a mai napig is egy csapatban játszom. Majd az MKB-MVM Veszprém KC utánpótlásában játszottam, ahonnan sikerült az évek alatt az akkori korosztályos válogatottban kipróbálni magam.2016-ban kerültem a Veszprémi KKFT Felsőörs csapatához. Itt számos neves edzővel sikerült sokat fejlődnöm és elérnem a régi nagy álmomat, hogy elsőosztályú csapatban játszhassak.Kézilabda mellett a Pannon Egyetem Turizmus-vendéglátás Bsc szak végzős hallgatója vagyok. A szak elvégzésével közgazdász diploma megszerzése a célom. A szabadidőmben hobbi szinten spanyol nyelvet tanulok.

Preszter Ákos

2003.02.12-én születtem Várpalotán, és ott is kezdtem el kézilabdázni 2013-ban.

2017-ben kerültem az Éles Kézisulihoz. A kézilabdával szeretnék minél magasabb szintre eljutni.Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni,családommal és barátaimmal időt tölteni.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!